سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خود پسندی خرد را تباه می کند . [امام علی علیه السلام]
 

 

 

وبلاگ های قرآنی Quranic Weblogs

سیمای جمهوری اسلامی باید بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم قرآنی در جامعه باشد

گروه خبرنگاران افتخاری / خلیل منصوری: سیمای جمهوری اسلامی به عنوان دانشگاهی در دسترس همگان، باید بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم قرآنی و دینی به اقشار مختلف جامعه باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمدرضا طباطبایی» کارشناس امور خانواده در بخش مشاوره قرآنی نمایشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) ضمن اعلام این مطلب افزود: از آن جایی که رسانه ملی در همه جا حضور دارد و به شکل مهمان ناخوانده و بیش در نقش متکلم وحده سخن می‌گوید و همگان شنونده مطالب و محتوا و بیننده رفتارهای آن هستند، در فرهنگ عمومی جامعه نقش تأثیرگذاری دارد.

وی گفت: امام خمینی (ره) همیشه خواستار این بوده تا رادیو و تلویزیون نقش حساس و مهم خود را به بهترین شکل ایفا کند و حتی در بخشی از وصیت‌نامه به مسایل این رسانه همگانی پرداخته است.

 یک کارشناس قرآنی:
در ماه رمضان بیشتری مردم علاقه‌مند آن هستند تا از اطلاعات قرآنی و مفاهیم دینی بهره‌مند شوند که به صورت دیداری و شنیداری به آنان انتقال می‌یابد. این ماه بهترین فرصت است تا در این حوزه کارهای جدی و متقنی صورت پذیرد و مردم نیز چون در این ماه گرایش و عطش خاصی به این مفاهیم دارند ساعات وقت می‌گذارند و به مطالب آن توجه می‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین طباطبایی با اشاره به نقش کنونی تلویزیون گفت: این رسانه در حال حاضر با حضور وسایل ارتباطی دیگر چون اینترنت هنوز حرف اول را می‌زند و مردم در کلاس درس آن شرکت می‌کنند و ساعت‌ها از گفته‌ها و رفتارهای آن بهره‌مند می‌شوند و الگو می‌گیرند. از این رو باید در تهیه و تدوین برنامه دقت بسیاری به عمل آید.

وی گفت: در ماه رمضان بیشتری مردم علاقه‌مند آن هستند تا از اطلاعات قرآنی و مفاهیم دینی بهره‌مند شوند که به صورت دیداری و شنیداری به آنان انتقال می‌یابد. این ماه بهترین فرصت است تا در این حوزه کارهای جدی و متقنی صورت پذیرد و مردم نیز چون در این ماه گرایش و عطش خاصی به این مفاهیم دارند ساعات وقت می‌گذارند و به مطالب آن توجه می‌کنند.

کارشناس و مشاوره امور خانواده گفت: بر خلاف انتظار مجموعه سیاست‌های صدا و سیما در این بخش شتاب‌زده و در دقیقه نود است. با آن که می‌دانند که هر سال ماه رمضانی است و این ماه مناسبت خوبی است که برنامه ویژه باید برای آن تهیه شود، با این همه برنامه‌ریزی به گونه است که این مهم را نادیده می‌گیرد و شتاب‌زده فیلم‌ها و یا گزارش‌ها و مطالب تهیه و تدوین می‌شود که گاه به جای آن که کمکی به امور دینی و تقویت آن بکند خود شبهات و مسایلی را درجامعه دامن می‌زند.

وی گفت: در همین روزها در نمایشگاه از کارشناسان و حتی مردم درباره مسایل دینی و مفاهیم قرآنی پرسش‌هایی می‌شود که هر یک بدون بررسی‌های کارشناسی می‌تواند مخرب باشد. برخی از پرسش‌ها در حوزه‌های خانواده و یا مسایل جنسیتی به گونه‌ای است که باید با بررسی‌های کارشناسانه تهیه و پخش شود.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌«محمدرضا‌طباطبایی»:
به نظر می‌رسد که بیشتر تهیه‌کنندگان در ماه رمضان و جاذبه قرآنی آن برای مردم در اندیشه پر کردن زمان و وقت برنامه هستند. از این رو بی کارشناسی علمی برنامه‌ها تهیه و پخش می‌شود.

وی افزود: به نظر می‌رسد که بیشتر تهیه‌کنندگان در ماه رمضان و جاذبه قرآنی آن برای مردم در اندیشه پر کردن زمان و وقت برنامه هستند. از این رو بی کارشناسی علمی برنامه‌ها تهیه و پخش می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین طباطبایی با اشاره به پرسش‌ها و مشاوره‌های بازدیدکنندگان گفت: بسیاری از پرسش‌ها از سوی کسانی مطرح می‌شود که با دیدن و یا شنیدن برنامه‌ای در سیما و صدا دچار مشکل شده‌اند و برای حل آن به نمایشگاه می‌آیند. البته ایجاد پرسش و شبهه برای کسب علم و دانش و تحقیق خوب است ولی به گونه‌ای باشد که مخاطبان در پایان هر برنامه‌ای به حل مشکل بپردازد.





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/7/7 ::: ساعت 11:54 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    کتاب «پرسمان قرآنی کودک» منتشر شد

    گروه خبرنگاران افتخاری / خلیل منصوری: کتاب «پرسمان قرآنی کودک» از مجموعه آثار پرسمان‌های قرآنی مرکز فرهنگ و معارف قرآن به همت بوستان کتاب دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم چاپ و منتشر شد.

    به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، حجت‌الاسلام‌‌و‌المسلمین «با‌ب‌الله آزادی»، کارشناس امور نشر مرکز فرهنگ و معارف قرآن با اعلام این خبر گفت: این کتاب که به همت حجت‌الاسلام‌والمسلمین «غلام‌رضا حیدری‌ابهری» تألیف و تدوین شده است، بخشی از ده‌ها هزار پرسش و پاسخ کتبی و تلفنی و اینترنتی و حضوری است که از سوی مرکز فرهنگ و معارف قرآن پاسخ داده شده است.

    وی گفت: کتاب که به‌شکل بدیع و با پاسخ‌های روان به پرسش‌های قرآنی فراهم آمده است بخشی از پاسخ‌های همکاران مرکز فرهنگ و معارف قرآن به پرسش‌های کودکان است که به شکل موضوعی تقدیم خوانندگان می‌شود.

     کارشناس‌امور‌نشرمرکزفرهنگ‌ومعارف‌قرآن:
    کتاب «پرسمان قرآنی کودک» که به‌شکل بدیع و با پاسخ‌های روان به پرسش‌های قرآنی فراهم آمده است بخشی از پاسخ‌های همکاران مرکز فرهنگ و معارف قرآن به پرسش‌های کودکان است که به شکل موضوعی تقدیم خوانندگان می‌شود.

    کارشناس امور نشر مرکز فرهنگ و معارف قرآن با اشاره به سختی پاسخ‌گویی به این قشر سنی تأکید کرد: پاسخ‌گویی به پرسش‌های قرآنی در حد خود کاری ظریف و دقیق است که در چند مرحله انجام می‌گیرد و ناگفته پیداست که پاسخ به پرسش‌های کودکان و نوجوانان از ظرافت و حساسیت بیشتری برخوردار است و همین ویژگی باعث شد که همکاران بخش پاسخ‌گویی به این دو گروه سنی توجه بیشتری داشته باشند و آیین‌نامه خاص برای این منظور تهیه و تدوین کنند.

    وی ادامه داد: عمق معارف قرآن و محدودیت در انتخاب واژه‌ها و عبارات و مثال‌ها و نیز لزوم اختصارگویی و حساسیت‌های تربیتی مخاطبان کودک و نوجوان، بخشی از دغدغه‌های پاسخ‌گویی به این گروه سنی بوده است.

    همچنین، کتاب پرسمان قرآنی در شش فصل با عناوینی چون تلاوت قرآن و اصول حفظ آن، علوم قرآنی، ترجمه و تفسیر، داستان‌ها و قصه‌های قرآنی، معارف قرآن، فروع دین و احکام عملی و اخلاق و دانستنی‌ها، در 167 صفحه از سوی بوستان کتاب چاپ و منتشر شده است.





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/7/7 ::: ساعت 11:24 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    ثبت شناسه قرآن‌پژوهان وبلاگ‌نویس در نمایشگاه قرآن

    گروه وبلاگ: بخش آموزش وبلاگ‌نویسی پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم جهت غنی‌تر شدن و تولید هرچه بهتر محتوا‌های قرآنی اقدام به ثبت شناسه از قرآن‌پژوهان وبلاگ‌نویس کرده‌است.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، «گروه پرسمان قرآنی» به شناسایی سؤالات و شبهات قرآنی رایج در کشور و ارائه پاسخ‌های منطقی و روزآمد به سؤالات و شبهات موجود و همچنین بررسی مستمر بسترهای رشد و شکل‌گیری شبهات قرآنی و برخورد علمی بایسته و ریشه‌ای با آنها می‌پردازد.

    این گروه وابسته به مرکز فرهنگ و معارف دفتر تبلیغات اسلامی بوده و در نظر دارد به منظور پشتیبانی معنوی از وبلاگ‌نویسان و پژوهشگران قرآنی در زمینه پاسخ به سؤالات و شبهات، همچنین در اختیار گذاشتن و تولید محتوای صحیح مطالب قرآنی از محققین، پژوهشگران و وبلاگ‌نویسان قرآنی ثبت‌نام به عمل آورد.


    گروه پرسمان قرآنی را اینجا کلیک کنید!





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/7/7 ::: ساعت 11:24 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    بخش پژوهش نمایشگاه قرآن؛ محلی برای تحقیق و تأمل پژوهش‌گران جوان

    گروه خبرنگاران افتخاری / خلیل منصوری: بخش پژوهش پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران در روزهای جاری مرکزی برای تحقیق و پژوهش، پژوهش‌گران جوانی شده است که ساعت‌ها وقت خود را در این بخش صرف تأمل و تحقیق و یا برخورداری از مشاوره‌های کارشناسان می‌کنند.

    به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، «رمضان‌علی بذرافشان» از کارشناسان و خبرگان بخش پژوهش که در برنامه مشاوره مأخذشناسی و پیشینه‌شناسی مطالعات قرآنی همکاری می‌کند، ضمن بیان این مطلب افزود: در روزهای اخیر با فضایی که برای تحقیق و پژوهش در این بخش فراهم آمده است، گروه‌های زیادی از جوانان و نوجوانان با استفاده از منابع موجود در این بخش به فیش‌برداری و نگارش مطلب و مقاله مشغول می‌شوند و از راهنمایی کارشناسان بهره می‌برند.

    وی افزود: این مسأله اختصاص به جوانان ندارد ولی با این همه حضور ایشان در این بخش بیشتر محسوس و ملموس است.

    «بذرافشان» اظهار کرد: در این چند روزه برخی از استادان و صاحب‌‌نظران علوم قرآنی برای آشنایی با آخرین پژوهش‌های قرآنی جهان به نمایشگاه آمده و برخی از آنان روزهای متعددی را در این بخش با به تحقیق و مطالعه آثار ارایه شده پرداختند.

    مشاور مطالعات قرآنی گفت: با توجه به گستردگی روزافزون منابع تحقیق و پژوهش در قالب نرم‌افزار و بانک‌های اطلاعاتی شاهد استقبال روزافزون پژوهش‌گران و اهل قلم هستیم که با حضور چشمگیری پس از دسترسی به منابع مورد نیاز خود بابت امکانات فراهم شده در این بخش از همه مسئولان و کارشناسان تشکر و قدرانی می‌کنند.

    وی گفت: نکته قابل توجه تبادل پست الکترونیک و آدرس و نشانی بین پژوهش‌گران و کارشناسان به منظور تبادل اطلاعات و استمرار اطلاع‌رسانی پژوهشی است.

     «رمضان‌علی بذرافشان»:
    از نظر گستره موضوعی درخواست‌های محققان و پژوهشگران، می‌توان به پژوهش‌های قرآنی بین‌ادیانی و بین‌مذاهبی، موضوعات قرآنی، علوم و مسایل روز و پاسخ‌گویی به پرسش‌ها و شبهات قرآنی دگر اندیشان اشاره کرد که بیشترین حجم درخواست مراجعه‌کنندگان را تشکیل می‌دهد

    بذر افشان ادامه داد: به گفته برخی از بازدیدکنندگان و محققان، دسترسی به بانک‌های اطلاعاتی ارجاعی و تمام متن بیش از یک میلیون کتاب، مقاله و نرم‌افزار از طریق پایگاه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی پژوهشی از ویژگی‌های منحصر به فرد بخش پژوهش است.

    وی گفت: از نظر گستره موضوعی درخواست‌های محققان و پژوهشگران، می‌توان به پژوهش‌های قرآنی بین‌ادیانی و بین‌مذاهبی، موضوعات قرآنی، علوم و مسایل روز و پاسخ‌گویی به پرسش‌ها و شبهات قرآنی دگر اندیشان اشاره کرد که بیشترین حجم درخواست مراجعه‌کنندگان را تشکیل می‌دهد.

    بذرافشان، در پایان یادآور شد: در این بخش بیش از هزار عنوان آثار قرآنی جهان اسلام و حدود دو هزار عنوان پژوهش‌های قرآنی داخل کشور به همراه بیش از شش‌صد عنوان مقالات منتخب پژوهش‌‌های قرآنی مطبوعات کشور و بیش از یک‌صد نرم افزار پژوهشی قرآنی در این بخش به نمایش گذاشته شده است.





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/7/7 ::: ساعت 11:23 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    نمایشگاه بین‌المللی قرآن

    گروه خبرنگاران افتخاری / خلیل منصوری: به منظور پاسخ‌گویی تخصصی به شبهات و پرسش‌های حقوق زن در اسلام و قرآن کریم، بخش تخصصی مشاوره و پاسخ به شبهات قرآنی بانوان، در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران راه‌اندازی شد.

    به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، «لیلا تولایی» مشاور حوزه زنان و فارغ‌التحصیل جامعه الزهراء با بیان این مطلب افزود: بازدیدکنندگان از این غرفه پس از بیان پرسش‌های خویش در یک جمع گرم و دوستانه به بحث و تبادل‌نظر در مورد پرسش‌های خود می‌پردازند.

    وی گفت: بحث‌های فنی و تخصصی در این زمینه و یا زمینه‌های مشابه ممکن است به درازا بیانجامد اما هدف ارایه پاسخ صحیح و مستند به پرسش‌ها و نیز نتیجه‌گیری منطقی و معقول است که بحمد الله تاکنون در تمامی موارد به نتیجه رسیده است. از این رو بازدیدکنندگان نیز مراجعه می‌کنند و پرسش‌های دیگر خود را نیز مطرح می‌کنند.

     مشاورحوزه‌زنان‌وفارغ‌التحصیل‌جامعه‌الزهراء:
    بحث‌های فنی و تخصصی در این زمینه و یا زمینه‌های مشابه ممکن است به درازا بیانجامد اما هدف ارایه پاسخ صحیح و مستند به پرسش‌ها و نیز نتیجه‌گیری منطقی و معقول است که بحمد الله تاکنون در تمامی موارد به نتیجه رسیده است. از این رو بازدیدکنندگان نیز مراجعه می‌کنند و پرسش‌های دیگر خود را نیز مطرح می‌کنند.

    تولایی افزود: بسیاری از خواهران که به این غرفه مراجعه می‌کنند از این که برای مشاوره با یک خانم طرف صحبت قرار می‌گیرند ابراز رضایت می‌کنند .

    وی درباره علل گرایش و رضایت زنان را دو امر دانست و گفت: یکی از دلایل این است که زنان راحت‌تر و آسان‌تر می‌توانند مسایل مربوط خود را مطرح سازند و پاسخ دریافت دارند. از سوی دیگر این که زاویه دید زنان نسبت به مسایل یک دیگر نزدیک است و بهتر می‌توانند ارتباط منطقی در گفت‌وگو برقرار کرده و راه‌حل را ارایه دهند از این رو پاسخ‌ها و راه‌حل‌ها برای زنانی که طرف مشاوره قرار می‌گیرند راحت‌تر می‌کنند.

    همچنین، در غرفه مشاوره و پاسخ به پرسش‌های بخش پژوهش سه تن ازخواهران فارغ التحصیل حوزوی که سابقه پاسخ‌گویی و مشاوره طولانی در بخش‌های مختلف را داشته‌اند در نمایشگاه حضور دارند و به پرسش‌های قرآنی مراجعان پاسخ می‌دهند.





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: پنج شنبه 86/7/5 ::: ساعت 11:13 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    تخفیف ویژه نرم‌افزارهای مرکز کامپیوتری علوم اسلامی در نمایشگاه قرآن پانزدهم

    گروه وبلاگ: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم نرم‌افزار‌های خود را با تخفیف ویژه عرضه می‌کند.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با حضور در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم آخرین دستاوردهای نرم‌افزاری خود را به نمایش گذاشته‌است.

    امسال نیز غرفه مرکز در نمایشگاه قرآن کریم همچون سالهای گذشته مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفته است.

    قدیری مدیر غرفه مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: کلیه محصولات نرم‌افزاری مرکز در این نمایشگاه با تخفیف ویژه از 50 تا 70 درصد عرضه می‌شود.

    مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور گسترده در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تهران کلیه محصولات تولیده شده مرکز را در زمینه نرم‌افزار و پایگاه‌های اینترنتی به نمایش گذاشته، تا علاقه‌مندان به علوم قرآنی و اسلامی با آخرین دستاوردهای نرم‌افزاری مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی آشنا شوند.
    مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی را اینجا ببینید!

    غرفه مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در ماه مبارک رمضان واقع در بخش نشر الکترونیک در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) آماده عرضه محصولات قرآنی است.





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: پنج شنبه 86/7/5 ::: ساعت 11:6 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    شعار انسجام اسلامی باید به شعور انسجام اسلامی در فضای مجازی تبدیل شود

    گروه وبلاگ: یک کارشناس ارتباطات علوم اجتماعی بر مقدم بودن شکل‌گیری مفهوم انسجام اسلامی در فضای واقعی نسبت به فضای مجازی تأکید کرد و تبدیل شعار انسجام اسلامی به شعور انسجام اسلامی را در بسط این موضوع در فضای مجازی مؤثر دانست.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران ایکنا، زهرا باقری شاد؛ کارشناس علوم ارتباطات اجتماعی و روزنامه‌نگار در گفت‌وگو ‌با خبرنگار سرویس وبلاگ خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، با توجه به قابلیت‌های فضای مجازی ایران، تقدم شکل‌گیری مفهوم انسجام اسلامی در فضای واقعی را با اهمیت دانست.

    وی گفت:فضای مجازی مطمئناً نمی‌تواند از فضای واقعی متفاوت باشد و این دو به موازات هم حرکت می‌کنند. در هر فرهنگ و جامعه‌ای بر اساس نیاز‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مفاهیم شکل می‌گیرند. این مفاهیم در جامعه‌ای شکل واقعی و در جای دیگر شکل مجازی پیدا می‌کنند.

    وی ادامه داد: اگر انسجام اسلامی در فضای واقعی ما بتواند معنا پیدا کند، در فضای مجازی هم می‌تواند منتقل شود. اما اینکه، مفهوم انسجام اسلامی به طور خاص در فضای مجازی فقط شکل بگیرد امکان‌پذیر نیست.

     انسجام اسلامی در فضای واقعی
    اگر انسجام اسلامی در فضای واقعی ما بتواند معنا پیدا کند، در فضای مجازی هم می‌تواند منتقل شود. اما اینکه، مفهوم انسجام اسلامی به طور خاص در فضای مجازی فقط شکل بگیرد امکان‌پذیر نیست

    تنها مفاهیمی قابل انتقال به این فضا هستند که مرتبط با تکنولوژی، خدمات جدید و جهان اطلاعاتی باشند، انتقال مفهوم عمیقی مانند دین، مذهب و اسلام به فضای مجازی که سابقه تاریخی زیادی دارد، بسیار دشوار است.

    وی افزود: مفهوم انسجام اسلامی مفهومی است که به تازگی مطرح شده‌است. باید دید این مسأله در صدا‌وسیما، رسانه‌ها، اقتصاد بانکی و ادارات ما چه طور تعریف می‌شود و بر اساس اهداف تعریف شده چطور پی‌گیری می‌شود، تا اینکه بیاییم در مرتبه بعدی ببینیم در فضای مجازی از طریق رسانه‌های مجازی و سایت‌ها چطور به این مفهوم پرداخته‌شده است. بنابراین در فضای عینی ابتدا باید این مفهوم مورد بررسی قرار بگیرد.

    وی تصریح کرد: محدودیت‌های ایجاد شده توسط حکومت‌های مختلف باعث شده مفهوم انسجام اسلامی هیچگاه فراتر از مسلمان‌ها نرود، بویژه اکنون که تکنولوژی به سمت سمعی و بصری شدن همزمان پیش می‌رود، سبب شده تا ما حرفی برای گفتن نداشته‌باشیم. در فضای مجازی هم که تشکیل شده از سایت‌ها، وبلاگ‌ها و خبرگزاری‌ها این نقیصه دیده می‌شود.

    این کارشناس علوم ارتباطات اجتماعی با انتقاد از قوانین موجود گفت: فضای مجازی ما از قانون فضای واقعی پیروی می‌کند. خبرگزاری‌ها و سایت‌های ما تنها به منابع اطلاع رسانی و آگاهی رسانی در معتبر در فضای واقعی دسترسی دارند، چطور فضای مجازی می‌تواند بدون قانون و ضمانت اجرایی در این زمینه جریان سازی بکند.

    ضمن اینکه جریان‌سازی صرفاً در تئوری معنا پیدا نمی‌کند. ما در کشور 11 میلیون کاربر داریم، با این کاربرها اصلاً امکان جریان‌سازی انسجام اسلامی خیلی بعید به نظر می‌رسد، چراکه اکثر این وبلاگ‌‌نویس‌ها دغدغه اسلام ندارند.

     جریان سازی
    جریان‌سازی صرفاً در تئوری معنا پیدا نمی‌کند. ما در کشور 11 میلیون کاربر داریم، با این کاربرها اصلاً امکان جریان‌سازی انسجام اسلامی خیلی بعید به نظر می‌رسد، چراکه اکثر این افراد دارای وبلاگ‌های غیر اسلامی‌اند

    وی ادامه داد: نیاز کسانی که وارد فضای سایبر شدند، چیز دیگری است. اگر ما می‌خواهیم از طریق فضای مجازی برای کاربران جریان سازی بکنیم، باید ببینیم کابران ما چه کسانی هستند؟

    کاربرهای ما در ایران بیشتر مخاطب گرو‌ه‌های دوست یابی مثل yahoo 360، ارکات یا چت و ... هستند. ما کاربران بی‌هدف زیادی داریم. چطور می‌توانیم برای این‌ها جریان‌سازی بکنیم؟

    باقری شاد در ادامه پاسخ به این سؤال گفت: باید ببینیم تعریف انسجام اسلامی در نیازهای این کابران می‌گنجد؟ فرضاً هم که بگنجد، پس تکلیف 59 میلیون بقیه چه می‌شود؟ با طرح این سؤالات باید گفت که جریان‌سازی عمیق و گسترده‌ای در فضای مجازی نمی‌تواند شکل بگیرد.

    وی امکان شکل‌گیری این جریان را در شکل گیری مفهوم انسجام اسلامی در فضای واقعی دانست و گفت: امکان شکل گیری این بحث در فضای مجازی به این بر‌می‌گردد که در فضای واقعی این جریان به وجود بیاید، تا به موازات آن این بحث نیز در فضای مجازی شکل گیرد.

    وی تصریح کرد: این دو دنیا در موازات هم پیش می‌روند.

    این کارشناس ارتباطات با اشاره به اهمیت شناسایی نیاز کاربران افزود: کاربران اینترنتی ما بیشترشان، نیازشان بحث و گفت‌وگو برای انسجام اسلامی نیست، اگر می‌بینیم، امکان بسط این بحث در فضای واقعی بیشتر است، چرا این امکانات را وارد این فضا نکنیم. شاید این بحث را از طریق فضای واقعی بهتر بتوان پیاده کرد.

    وی ادامه داد: من مخالف شکل‌گیری این بحث در فضای مجازی نیستم، اما با امکانات، شرایط و کاربران ما که بیشتر به سمت بلاگ‌های شاعرانه، ادبی و ... متمایلند، این بحث بخش کوچکی را خواهد گرفت.

    مهمترین اتفاق در شکل‌گیری انسجام اسلامی خواست مردم است

    باقری شاد مهمترین اتفاق در شکل گیری این بحث در فضای مجازی را خواست مردم دانست و افزود: خود مردم باید این بحث را بخواهند، اتحاد ملی و انسجام اسلامی یک سرمشق است، اگر در حد یک شعار در فضای مجازی بخواهد باقی بماند، دوام نمی‌آورد، همان‌طور که در فضای واقعی دوام نخواهد آورد.

     شعور
    شعور چیزی است که بر اساس نیاز مردم باید شکل بگیرد. ممکن است تا یک یا دو سال فضای مجازی به این مسئله بپردازد، ممکن است سایت‌ها، پایگاه‌های اینترنتی، تالارهای گفتمان، به این قضیه بپردازند، اما باید همیشه اکثریت را در نظر گرفت

    وی تصریح کرد: شعار باید به شعور تبدیل شود. شعور چیزی است که بر اساس نیاز مردم باید شکل بگیرد. ممکن است تا یک یا دو سال فضای مجازی به این مسئله بپردازد، ممکن است سایت‌ها، پایگاه‌های اینترنتی، تالارهای گفتمان، به این قضیه بپردازند، اما باید همیشه اکثریت را در نظر گرفت.

    وی تصریح کرد: چراکه این شعار برای اکثریت مطرح شده، قبل از انسجام اسلامی، اتحاد ملی مطرح شده‌است. این دو پشت سر هم است. انسجام اسلامی باید برای مردم باشد، وقتی این مفهوم در واقعیت هنوز شکل نگرفته، چالش‌ها بیشتر می‌شود. بنابراین در فضای مجازی نمی‌تواند دوام بیاورد.

    این روزنامه‌نگار ادامه داد: نکته دیگر این است که اگر دست پایگاه‌های اینترنتی برای ایجاد چالش باز باشد، بحث بیشتر بسط پیدا خواهد کرد. گرچه محدودیت رسانه‌های چاپی گریبان‌گیر نشریات الکترونیک نیز هست.

    باید اجازه بدهیم انسجام اسلامی در فضای مجازی به چالش کشیده شود

    وی افزود: باید اجازه بدهیم این بحث به چالش کشیده شود. اگر به چالش کشیده شود و مخالفان هم به میدان بیایند، بحث مؤثری خواهد شد. تالار گفتمانی که فقط یک عده می‌آیند تا از این بحث دفاع کنند، این تالار دوام نمی‌آورد، تازه اگر هم دوام بیاورد، بین همان ده نفر دوام می‌آورد.

    تکثر‌گرایی موجب افزایش دقت کاربران می‌شود

    این کارشناس ارتباطات در ادامه گفت: وقتی تکثر به میان بیاید، دقت هم بالا می‌رود، بنابراین انتخاب هم صحیح‌تر می‌شود. وقتی کاربران ما به جای 10 سایت با 50 سایت با این عنوان روبرو شوند؛ که انسجام اسلامی از دید روانشناسی، انسجام اسلامی از دید جامعه شناسی، انسجام اسلامی از دید اقتصادی و ....، بررسی ابعاد مختلف این موضوع از همه جناح‌های فکری باعث خواهد شد که این بحث پیشرفت کند.

     وبلاگ‌ها؛ پایگاه‌های متکثر
    وبلاگ‌ها متکثرترین پایگاه‌های اینترنتی هستند، اگر وبلاگ‌ها با موضوعات مختلف این بحث را هم در خود جای بدهند و بحث را هدایت کنند، مؤثر خواهد بود

    وی در ادامه با اشاره به قابلیت‌های فضای مجازی گفت: فضای مجازی به دلیل هزینه کمتر و سرعت انتقال اطلاعات بیشتر قلمرو بهتری است.

    وی وبلاگ‌ها را در گسترش این مفهوم در فضای مجازی مؤثر دانست و گفت: وبلاگ‌ها متکثرترین پایگاه‌های اینترنتی هستند، اگر وبلاگ‌ها با موضوعات مختلف این بحث را هم در خود جای بدهند و بحث را هدایت کنند، مؤثر خواهد بود.

    هدایت در فضای مجازی از طریق ایجاد انگیزه و رقابت در بلاگران بوجود می‌آید

    وی تصریح کرد: نباید انتظار شکل‌گیری سریع مفهوم انسجام اسلامی را در این فضا داشت. هدایت در فضای مجازی را نیز باید کسانی که این شعار برایشان مهم است از طریق ایجاد انگیزه در بلاگران هدایت کنند.

    باقری شاد ادامه داد: باید فضای رقابتی در بین وبلاگ‌ها از طریق برگزاری جشنواره، سمینار و ... به وجود بیاید. دولت نیز باید قانون مشخصی را در این زمینه بوجود بیاورد تا با فیلترینگ‌های نابجا روبرو نشویم.

    وی در پایان گفت: دولت باید سعه صدر داشته باشد و با صبر این بحث را دنبال کند. هیچ انسجام اسلامی یک شبه، بدون اینکه به چالش کشیده شود و بدون اینکه به آن حمله شود و از آن دفاع شود بدست نمی‌آید. ما می‌توانیم از امکانات فضای مجازی برای بسط این موضوع استفاده کنیم.





  • کلمات کلیدی : گفت و گو

  • ::: پنج شنبه 86/7/5 ::: ساعت 11:5 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    یک وبلاگ‌نویس روحانی: تقویت انسجام اسلامی در فضای مجازی با افق دید باز میسر می‌شود

    گروه وبلاگ: زمانی که از اتحاد ملی و انسجام اسلامی در فضای مجازی حرف می‌زنیم، باید به سمت یک دنیای کلی برویم و با افق دید بازتر و وسیع‌تری نگاه کنیم. وحدت فقط بین مسلمانان تعریف نمی‌شود و وحدت با ادیان دیگر الهی نیز مورد توجه است.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، حرمت‌الله خانگل زاده، بلاگر روحانی‌ «شیعه مذهب برتر» در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس وبلاگ ضمن بیان مطلب فوق در تعریف مفهوم انسجام اسلامی و ضرورت ایجاد آن در فضای مجازی گفت:

    زمانی که برای اولین بارمقام معظم رهبری این بحث را در ابتدای سال 1386 مطح کردند، کسی فکر نمی‌کرد که مانند سال‌های گذشته که به مباحث پرداخته نمی‌شد، به این موضوع پرداخته شود.

    ولی این امر تا حدود زیادی در بین کاربران ما جا افتاده‌است. امسال شاهد بودیم که بسیاری از وبلاگ‌نویسان به‌طور میانگین ماهانه یک پست را به این مناسبت اختصاص داده‌بودند.

     اتحاد ملیت‌ها
    منظور مقام معظم رهبری از اتحاد، اتحاد میان تمامی ملیت‌ها، اعم از یهودی، مسیحی و ... و انسجام میان تمامی مسلمانان جهان بود. بنابراین تمامی ملیت‌ها و ادیان الهی داخل این پرتو محسوب می‌‌شوند.

    وی ادامه داد: این بحث باعث شد تا وحدت بین مسلمانان در دنیای مجازی ایجاد شود، طوری که سایت‌ها و وبلاگ‌های اهل سنت مانند اهل سنت شهر زاهدان به این مسئله اظهار تمایل کردند.

    وی تصریح کرد: زمانی که از اتحاد ملی و انسجام اسلامی در فضای مجازی حرف می‌زنیم، باید به سمت یک دنیای کلی برویم و با افق دید بازتر و وسیع‌تری نگاه کنیم. وحدت فقط بین مسلمانان تعریف نمی‌شود، وحدت با ادیان دیگر الهی نیز مورد توجه است.
    وبلاگ شیعه مذهب برتر را اینجا ببینید!

    منظور مقام معظم رهبری از اتحاد، اتحاد میان تمامی ملیت‌ها، اعم از یهودی، مسیحی و ... و انسجام میان تمامی مسلمانان جهان بود. بنابراین تمامی ملیت‌ها و ادیان الهی داخل این پرتو محسوب می‌‌شوند.

    بلاگر «عدل الهی» درباره وحدت و انسجام میان شیعه و سنی در این فضا گفت: ما می‌توانیم در این فضا بروی اصول اعتقادی بحث کنیم، این به وحدت ضربه نخواهد زد. این طور نیست که ما از اعتقادات خودمان دست بکشیم. در عین اینکه بروی اصول خود پافشاری می‌کنیم باید مواظب عدم تفرقه هم باشیم.
    وبلاگ عدل الهی را اینجا ببینید!

    وی ادامه داد: گفت‌وگو باید خارج از اهانت باشد. در این فضا در عین اینکه بحث از اصول مطرح می‌شود باید مراقب بود که اهانتی صورت نگیرد و صادقانه بحث کنیم. اگر روی اصول اعتقادی و بدون سوءاستفاده و با صداقت حرف بزنیم، یک قدم به انسجام و وحدت نزدیکی می‌شویم، در غیر این صورت به سمت تفرقه قدم برداشتیم.

    صحبت از اصول متفاوت بین شیعه و سنی به شفاف شدن بحث کمک می‌کند

    وی افزود: ما می‌توانیم حتی از امور متفاوت میان شیعه و سنی، مانند ولایت حضرت علی(ع) یا حضرت زهرا صحبت کنیم و از این اصول دفاع کنیم ولی با اهانت حرف نزنیم. در کانون گفتمان‌ها و وبلاگ‌ها بحث به همین شکل است و آنها از اصول خود دفاع می‌کنند. صحبت از این اصول متفاوت بین شیعه و سنی به شفاف شدن بحث کمک می‌کند.

    وبلاگ‌نویس «در حریم اهل بیت» با اشاره به ضرورت مطرح شدن این بحث در فضای مجازی گفت: تا کی ‌می‌توانیم حرف نزنیم؟ باید روزی این معما حل شود. در کمال اتحاد و انسجام اسلامی باید این معماها را حل کرد. روی اصول بحث کنیم نه روی حاشیه، روی اعتقادات‌مان و اصول‌مان حرف بزنیم نه روی فروع.

     حل معماها
    باید روزی این معما حل شود. در کمال اتحاد و انسجام اسلامی باید این معماها را حل کرد. روی اصول بحث کنیم نه روی حاشیه، روی اعتقاداتمان و اصولمان حرف بزنیم نه روی فروع.

    وی ادامه داد: فروع‌ها می‌تواند شامل همین جنگ‌های میان شیعیان یمن و دولت یمن یا فرقه نوظهور وهابیت باشد. ما نباید به‌طور مثال با اهل سنت درباره وهابیت حرف بزنیم.

    وی افزود: این فرقه را خود آنها هم قبول ندارند، چون آنها خودشان را به اهل سنت چسبانده‌اند. بنابراین تفرقه‌ای بین شیعه و سنی وجود ندارد، مگر شیطنتی از خارج صورت بگیرد.
    وبلاگ «در حریم اهل بیت» را اینجا ببینید!

    فضای مجازی می‌تواند جامعه را به سمت انسجام سوق دهد

    بلاگر «نکته‌هایی از قرآن» درباره قابلیت‌های فضای مجازی در تقویت انسجام اسلامی گفت: فضای مجازی بیشترین تأثیر را روی جوانان دارد. الان بیش از 80 درصد کاربران ما جوان هستند و جامعه ما هم جامعه جوانی است.

    در ماجرای خلیج فاس دیدید که 90 هزار امضاء در اعتراض برای سازمان ملل فرستاده شد که این نشان دهنده تأثیر‌گزاری این فضا روی جوانان است.

    وی افزود: ما در بحث ترویج مذهب می‌توانیم از این طریق جهت‌دهی داشته‌باشیم. فضای مجازی می‌تواند جامعه را سوق دهد. هر سمتی که جامعه مجازی حرکت کند، جامعه هم می‌تواند به آن سمت هدایت شود.

    مشاور بخش جوان پانزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ادامه داد: در نمایشگاه قرآن بیشتر کسانی که برای مشاوره می‌آیند، کاربر مذهبی هستند. ما باید از دنیای مجازی در هر هر زمینه‌ای مانند علم، پیشرفت فرهنگ مذاهب و ... استفاده کنیم.

    وبلاگ، روم و اتاق‌‌‌های معنوی مجازی در این زمینه کمک خواهدکرد. کاربر همان‌طور که در این فضا می‌تواند به سمت تفرقه حرکت کند، قابلیت حرکت به سمت تقویت انسجام را نیز دارد. دشمنان اسلام بیشترین تهاجم خود را در دنیای مجازی دارند.

     جهت دهی
    ما در بحث ترویج مذهب می‌توانیم از این طریق جهت‌دهی داشته باشیم. فضای مجازی می‌تواند جامعه را سوق دهد. هر سمتی که جامعه مجازی حرکت کند، جامعه هم می‌تواند به آن سمت هدایت شود.

    وی نقش وبلاگ‌نویسان و فعالان قرآنی را در تقویت اسجام اسلامی مؤثر دانست و افزود: اگر ما حدااقل در هفته 50 پست در زمینه اهمیت وحدت و انسجام اسلامی، راهکارهای ایجاد آن و ... داشته‌باشیم، یک پله به قابلیت‌های این فضا نزدیک شدیم.

    وی ادامه داد: باید خودمان را به آن مرحله از جامعه مجازی نزدیک کنیم که هر کاربر حرفی برای گفتن در زمینه اتحاد ملی و انسجام اسلامی داشته‌باشد.
    وبلاگ «نکته‌های از قرآن» را اینجا ببینید!

    سایت‌های مذهبی در مقایسه با وبلاگ‌نویسان کم‌کاری کرده‌اند

    این بلاگر روحانی با اشاره به کم‌کاری سایت‌های مذهبی در این زمینه گفت: سایت‌های مذهبی به این مورد خیلی کم پرداخته‌اند و این شاید به دلیل وابستگی آنها به ارگان‌های خاص و بعضی ملاحظه کاری‌ها باشد، ولی در وبلاگ‌های مذهبی به دلیل ماهیت شخصی بودن و اختیار بیشتر شخص به این بحث بیشتر پرداخته‌شد.

    وی تصریح کرد: بنابراین وبلاگ‌نویسان مذهبی ‌می‌توانند این گله را از سایت‌های دینی به علت کم‌توجهی به این بحث داشته‌باشند.





  • کلمات کلیدی : گفت و گو

  • ::: پنج شنبه 86/7/5 ::: ساعت 11:1 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    تعریف جامعی از وبلاگ‌های قرآنی وجود ندارد

    گروه وبلاگ: مسؤول مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور، بر این نکته تأکید کرد که هنوز تصور درست و جامعی از ماهیت وبلاگ‌های قرانی در دست کاربران اینترنتی وجود ندارد و تنها هدف وبلاگ‌های قرآنی بیان مستقیم آیات قرآن تلقی می‌شود.

    «رحیم قربانی»، مسؤول مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور

    «رحیم قربانی»، مسؤول مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، گفت: یکی از زمینه‌هایی که تا حدی در جامعه‌ی قرآنی مورد کم‌توجهی قرار گرفته و به نحوی شایسته به آن پرداخته نشده، بروز مفاهیم قرآنی در فضای مجازی و پیشگام نبودن و حرکت نکردن مفاهیم قرآنی هم‌زمان با پیشرفت این فضا است.

    برنامه‌ریزی یک حرکت قرآنی جدی!

    وی در ادامه افزود: برای ورود مفاهیم قرآنی به فضای مجازی و افزایش سهم آن در اینترنت نیازمند یک حرکت جدی و در عین حال برنامه‌ریزی شده هستیم و باید با بهره‌بردن از روش‌ها و ابزارهای نوین فضای مجازی با عصر حاضر پیش رفت.

     «رحیم قربانی»:
    ماهیت اصلی وبلاگ‌های قرآنی چیزی فراتر از وضعیت کنونی است و باید این فرهنگ در بین کاربران ترویج شود که در وبلاگ‌های قرآنی فقط به دنبال آنچه از قرآن در فضای واقعی وجود دارد نباشند

    قربانی با اشاره به اینکه فعالیت‌های قرآنی امروز اینترنت فاصله‌ی بسیاری با روند پیشرفت دیگر فعالیت‌های این فضا دارد اضافه کرد: سرعت پیشرفت فعالیت‌های قرآنی در اینترنت بسیار ضعیف‌تر از دیگر فعالیت‌های فضای مجازی بوده و فعالیت‌های قرآنی فاصله‌ی زیادی با وضعیت فعالیت دیگر مفاهیم داشته و سهم کوچکی را به‌خود اختصاص داده‌است.

    مسؤول مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور، درباره‌ی مزیت‌های اینترنت بر دیگر رسانه‌های اطلاع‌رسانی بیان‌کرد: بسیاری از ابعاد آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، مطالعاتی و حتی کتب، نشریات اطلاع‌رسانی مختلف در انجام فعالیت‌های قرآنی متقبل هزینه‌های بسیاری در سطح کشور می‌شوند اما با آشنا کردن مردم با فضای مجازی درصد بالایی از این هزینه‌ها کاهش یافته و این مهمترین مزیت اینترنت بر دیگر رسانه‌ها است.

    قرآن، محور اشتراک کاربران مسلمان

    وی با تأکید بر این امر که قرآن محور اشتراک تمام فرق اسلامی در جهان بوده، یادآور شد: باتوجه به نکته‌ی فوق و اینکه امسال با نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی نامگذاری شده باید از قرآن و آیات آن استفاده‌ی بیشتری جهت اتحاد مسلمانان با یکدیگر ببریم.

    قربانی یکی از نقایص وارد نشدن مفاهیم قرآنی به عرصه‌ی مجازی را اطلاع‌رسانی ضعیف دانست و خاطرنشان کرد: فعالیت‌های قرآنی کشور در وارد شدن به فضای اینترنت که یکی از کم‌هزینه‌ترین فضاها برای ترویج مفاهیم است دچار مشکل است.

     این مسؤول قرآنی:
    برای ورود مفاهیم قرآنی به فضای مجازی و افزایش سهم آن در اینترنت نیازمند یک حرکت جدی و در عین حال برنامه‌ریزی شده هستیم و باید با بهره‌بردن از روش‌ها و ابزارهای نوین فضای مجازی با عصر حاضر پیش رفت

    وی ادامه داد: باید با استفاده از این نکته که امسال با نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی نامگذاری شده برای افزایش سهم قرآن در فضای مجازی و محور قرار گرفتن قرآن برای اتحاد تمام مسلمانان جهان، با بسیاری از مراکز اسلامی، دانشگاه‌های اسلامی و حوزه‌های علمیه جهت فعالیت در فضای مجازی و کشاندن حوزه‌ی فعالیتشان به اینترنت وارد بحث شد.

    این مسؤول قرآنی تصریح کرد: پس از بحث و بررسی با این مراکز قرآنی، آرا و نظرات را مورد بررسی قرار داده و نتایج این تحقیقات را انعکاس داد و درکنار نظرخواهی از مراکز قرآنی مسلمانان نیز باید وارد این بحث شوند.

    ماهیت وبلاگ‌های قرآنی

    قربانی با بیان این نکته که امروزه در فضای مجازی تصور درستی از وبلاگ‌های قرآنی وجود ندارد یادآور شد: وقتی صحبت از وبلاگ‌های قرآنی به میان می‌آید ناخودآگاه تصور همگان این بوده که باید در وبلاگ‌ها آیات مستقیم قرآن را با تفسیر یا قرائت قاریان مختلف را مشاهده کنند.

    وی در ادامه افزود: در حقیقت ماهیت اصلی وبلاگ‌های قرآنی چیزی فراتر از وضعیت کنونی است و باید این فرهنگ در بین کاربران ترویج شود که در وبلاگ‌های قرآنی فقط به دنبال آنچه از قرآن در فضای واقعی وجود دارد نباشند.

     مسؤول مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور:
    فعالیت‌های قرآنی کشور در وارد شدن به فضای اینترنت که یکی از کم‌هزینه‌ترین فضاها برای ترویج مفاهیم است دچار مشکل است

    این مسؤول قرآنی همچنین اضافه کرد: در کنار تغییر عقیده‌ی مخاطبان اینترنت درباره‌ی ماهیت وبلاگ‌های قرآنی، بلاگران قرآنی نیز باید آموزش ببینند که چگونه محتوای قرآنی تولید کرده و مفاهیم قرآنی را با افکار، ایده‌ها و مسائل روزانه‌ی اجتماع تطبیق دهند.

    قربانی با تأکید بر روش معرفی درست مفاهیم قرآنی برای جلوگیری از تولید محتوای غیر ارزشی در فضای مجازی اظهار کرد: معمولاً اگر مفهومی معنوی به شکل درست معرفی شود طرف مقابلش را نقض می‌کند و دیگر نیازی نیست که حتماً به مقابله با طرف مقابل پرداخت بلکه فقط باید مفهوم قرآنی را با زبان امروز جامعه برای مخاطب نقد و تحلیل کرد و به مخاطب ارزش واقعی مفهوم را نشان داد و بعد منتظر بود تا مفهوم غیر ارزشی از سمت خود مخاطب طرد شود.






    ::: چهارشنبه 86/7/4 ::: ساعت 4:48 عصر :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    بخش پژوهش نمایشگاه قرآن، برترین پایگاه‌های قرآن‌پژوهی را معرفی می‌کند

    گروه خبرنگاران افتخاری / خلیل منصوری: برای دسترسی آسان علاقه‌مندان به حوزه قرآن و قرآن‌پژوهشی، غرفه معرفی پایگاه‌های قرآنی بخش پژوهش پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران، با حضور کارشناسان، برترین پایگاه‌های قرآن پژوهی را شناسایی و معرفی می‌کند.

    به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، حجت‌الاسلام «علی نیک‌بخت» مسئول غرفه معرفی پایگاه‌های قرآنی بخش پژوهش پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران، با بیان این مطلب افزود: از آن جایی که میلیون‌ها پایگاه به زبان‌های مختلف در شبکه جهانی اینترنت وجود دارد و دست‌یابی به پایگاه‌های تخصصی و مفید برای همگان به سادگی میسر نیست، بخش پژوهش برای نخستین‌بار در نمایشگاه امسال بخش معرفی برترین پایگاه‌های قرآن‌پژوهی را با ترتیب اولویت و موضوعات معرفی می‌کند.

      حجت‌الاسلام «علی نیک‌بخت»:
    برای معرفی پایگاه با بررسی از محتوا و موضوعات مطرح شده در هر یک از آنها فهرستی کامل از محتوا و موضوعات تهیه شد تا در صورت نیاز در اختیار کاربران شبکه جهانی قرار داده شود

    وی گفت: برای معرفی پایگاه با بررسی از محتوا و موضوعات مطرح شده در هر یک از آنها فهرستی کامل از محتوا و موضوعات تهیه شد تا در صورت نیاز در اختیار کاربران شبکه جهانی قرار داده شود.

    حجت‌الاسلام «نیک‌بخت» گفت: بی‌گمان در فضایی اینترنتی به سادگی نمی‌توان پایگاه قرآن‌پژوهی را شناسایی کرد، به ویژه برخی از این پایگاه‌ها به نام قرآن و اسلام فعالیت می‌کند و محتوای ضد قرآنی و ضد اسلامی را تبلیغ می‌کنند.

    وی افزود: کاربران اینترنتی می‌توانند با مراجعه به این بخش با شماری از مهم‌ترین و پرمحتواترین مراکز و پایگاه‌های قرآنی که درصد خوبی از محتوا و داده‌های آن قرآنی است، آشنا شوند.

     مسئول غرفه معرفی پایگاه‌های قرآنی :
    برای سهولت و دسترسی آسان این پایگاه‌ها فهرستی از آن‌ها تهیه و در اختیار علاقه‌مندان گذاشته می‌شود و در صورت لزوم با باز کردن صفحه مربوطه توضیحاتی کامل از محتوا در اختیار بازدیدکنندگان قرار داده خواهد شد

    مسئول غرفه پایگاه‌های قرآنی گفت: برای سهولت و دسترسی آسان این پایگاه‌ها فهرستی از آن‌ها تهیه و در اختیار علاقه‌مندان گذاشته می‌شود و در صورت لزوم با باز کردن صفحه مربوطه توضیحاتی کامل از محتوا در اختیار بازدیدکنندگان قرار داده خواهد شد.

    یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند هر روز در زمان برگزاری نمایشگاه از ساعت 10 تا 22 به غرفه پایگاه‌های قرآنی مراجعه و اطلاعات لازم را به دست آورند.





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/6/31 ::: ساعت 10:43 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر
    <   <<   31   32   33   34   35   >>   >