سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند سبحان، مال را به کسانی که دوست دارد و یا دشمن دارد می بخشد؛ولی دانش را جز به کسی که دوست دارد نمی بخشد [امام علی علیه السلام]
 

 

 

وبلاگ های قرآنی Quranic Weblogs

بیش از 30 درصد وبلاگ‌های شرکت‌کننده در جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال، قرآنی هستند

گروه وبلاگ: برطبق اولین آمار به‌دست آمده از تفکیک پنج‌هزار وبلاگ ثبت‌نام شده در جشنواره‌ی ملی رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای، وبلاگ‌های قرآنی حضور پررنگی داشته‌ و بیش از 30 درصد وبلاگ‌های ثبت‌شده رویکرد مستقیم قرآنی دارند.

«مصطفی حریری» دبیر کمیته‌ی اینترنت جشنواره‌ی ملی رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، ضمن بیان مطلب فوق گفت: با توجه به اینکه هنوز دسته‌بندی و موضوع‌بندی پنج‌هزار وبلاگ ثبت‌شده در جشنواره هنوز ادامه دارد به آمار دقیقی از تعداد وبلاگ‌های قرآنی شرکت‌کننده در دست نیست.

 ثبت‌نام غیر رسمی در جشنواره:
همان‌طوری که می‌دانید مهلت ثبت‌نام رسمی وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها در جشنواره به پایان رسیده اما هم‌چنان ثبت‌نام غیر رسمی وبلاگ‌ها در این جشنواره ادامه دارد و این امر مهم‌ترین دلیل دقیق نبودن آمار کنونی است

وی با اشاره به این نکته که بحث برگزاری نمایشگاه در اولویت کار جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای قرار دارد، افزود: با این وجود وبلاگ‌های قرآنی تاکنون حضور بسیار خوبی داشته‌اند و در آمار اولیه به‌دست آمده بیش از 30 درصد وبلاگ‌های ثبت‌شده رویکرد مستقیم قرآنی دارند.

«حریری» درباره‌ی سطح وبلاگ‌های قرآنی شرکت‌کننده اظهار کرد: در جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای محتوای وبلاگ به‌صورت جدا از بخش فنی و دیگر ویژگی‌های وبلاگ مورد بررسی قرار نمی‌گیرد، زیرا این جشنواره، یک جشنواره‌ی موضوعی که مطلبی خاص بپردازد نیست، البته بررسی محتوای وبلاگ‌ها بخشی از ملاک‌های داوری است.

دبیر کمیته‌ی اینترنت جشنواره‌ی ملی رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای در توضیح علت نامشخص بودن آمار وبلاگ‌هایی که تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند، یادآور شد: همان‌طوری که می‌دانید مهلت ثبت‌نام رسمی وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها در جشنواره به پایان رسیده اما هم‌چنان ثبت‌نام غیررسمی وبلاگ‌ها در این جشنواره ادامه دارد و این امر مهم‌ترین دلیل دقیق نبودن آمار کنونی است.

وی درباره‌ی میزان موفقیت جشنواره‌ی ملی رسانه‌های دیجیتال در جذب وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های قرآنی برای ثبت‌نام در جشنواره بیان‌کرد: با توجه به اینکه جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال اولین جشنواره‌ای بوده که با این گستردگی و در این ابعاد برگزار می‌شود و مطمئناً انتظار و توان جذب تمامی بلاگران قرآنی را نداریم، اما تاکنون به نتایج خوبی در این زمینه دست‌ یافته‌ایم.

«حریری» با تأکید بر هدف اصلی جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال در نگاه رقابتی که به وبلاگ‌ها دارد خاطرنشان کرد: هدف اصلی از جذب وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها به‌غیر از ایجاد حس رقابت و حمایت‌ها و جوایزی که از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیم وبلاگ‌های برتر خواهدشد بحث دیگری نیز در این میان وجود دارد.

 «مصطفی حریری»:
وبلاگ‌های قرآنی تا کنون حضور بسیار خوبی در جشنواره داشته‌اند و در آمار اولیه به‌دست آمده بیش از 30 درصد وبلاگ‌های ثبت‌شده رویکرد مستقیم قرآنی دارند.

وی ادامه داد: ارائه‌ی معیارهایی برای رتبه‌بندی و شفاف شدن وضعیت و بررسی کیفیت وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های ایرانی در تمامی رشته‌ها چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ محتوایی از اهدافی بوده که در این جشنواره دنبال می‌کند.

وی باتوجه به اینکه جشنواره‌ی ملی رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای نخستین جشنواره‌ای بوده که بدون پرداختن به موضوعی تخصصی در فضای مجازی برگزار شده، تصریح کرد: چون جشنواره‌ملی رسانه‌های دیجیتال اولین جشنواره است هیچ‌کس توقعی ندارد که حرکتی فراگیر با اولین جشنواره اتفاق بیافتد و نکته‌ای که در این میان وجود دارد این است که آشنایی لازم نیز با این جشنواره وجود ندارد و ما نیازمند اطلاع‌رسانی در طول برگزاری جشنواره نیز هستیم.


نخستین جشنواره‌ی ملی «رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای» را اینجا کلیک کنید!

منبع: www.iqna.ir





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: دوشنبه 86/2/24 ::: ساعت 10:2 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر
    آموزش الکترونیکی (e-learning)؛ راهی برای گسترش قرآن در فضای مجازی

    گروه وبلاگ: یکی از راه‌هایی که امروزه برای تبلیغ و گسترش دین اسلام در دوران معاصر ایجاد شده، آموزش دین در فضای مجازی است، یکی از این روش‌ها که چیزی جز آموزش الکترونیکی در حوزه دین نیست؛ در حال حاضر درصدد یافتن جایگاهی متناسب با جایگاه قرآن در این فضا است.

    آموزش الکترونیکی، تصویری از تکامل آموزش‌های مشارکتی و شخصی در مقایسه با آموزش سنتی است. همچنان که تجارت الکترونیکی شکل توسعه یافته تجارت در مقایسه با تجارت سنتی است. این نظام آموزشی به دلیل داشتن امتیازات زیاد می‌تواند ضرورت اجتناب‌ناپذیر و یک راه حل منطقی برای نظام آموزشی باشد.

    آموزش از طریق اینترنت سابقه طولانی ندارد، ولی امروزه به عنوان قویترین روش آموزشی مطرح شده‌است. تقاضای فراوانی که برای به کارگیری اینترنت در آموزش وجود دارد شاهدی بر این ادعاست. رشته‌های متفاوت و دانشگاه‌های معتبر و متفاوتی که این رشته‌ها را ارائه می‌کنند، امکان ادامه تحصیل برای هر کسی که سیستم مورد نیاز کامپیوتر، توانایی مالی پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه ارتباط تلفنی را دارد، فراهم می‌کند.

    آمو‍زش الکترونیکی چیست؟

    به عبارت ساده آمورش الکترونیکی به ما قدرت یادگیری خارج از محیط فیزیکی کلاس و دانشگاه را میدهد . آموزش از راه دور هم اکنون سالها است که در دنیا متداول و رایج است . اما ترکیب این نوع آموزش با اینترنت منجر به ابداع روش جدیدی از نحوه تدریس به نام e-learning شده است.

     آموزش الکترونیکی قرآنی
    آموزش الکترونیکی دینی و قرآنی، بهره‌گیری از سیستم‌های الکترونیکی، مثل کامپیوتر، اینترنت، CD های Multimedia و نرم‌افزارهای قرآنی، نشریه‌های الکترونیکی مذهبی است.

    از جمله نکات مثبت این نوع آموزش می‌توان به رشد کیفیت آموزش، کاهش هزینه‌ها و امکان‌پذیر‌شدن آموزش‌ها و ایجاد مدارس مجازی اشاره کرد که همه این موارد باعث افزایش راندمان‌های آموزشی خواهد شد.

    آموزش الکترونیکی در عین حال که بسیار موثر و کار آمد است از لحاظ تجاری نیز مقرون به صرفه است و به سرعت قابل دسترسی برای تمامی افراد از هر قشر و موقعیتی است. یکی از نکاتی که در این روش از آموزش توجه افراد بسیار زیادی را به خود جلب کرده‌است ، آزادی در انتخاب موضوعات و سر فصلهای مورد علاقه افراد است . در این روش هیچ‌کس برای آموزش حد و مرزی روشن ندارد و به راحتی می‌تواند به اطلاعات تمامی رشته‌های موجود در حداقل زمان ممکن دسترسی پیدا کند.

    آموزش الکترونیکی قرآنی در فضای مجازی

    با توجه به نتایج به دست آمده از جستجوهایی که در فضای مجازی صورت گرفت، این‌گونه استنباط می‌شود که مقوله آموزش ادیان در این فضای نه تنها مهجور نیست بلکه از گسترش زیادی برخوردار است اما با توجه به بررسی که اختصاصاً در مورد دین اسلام و قرآن انجام شد؛ این نتیجه به‌دست آمد که برای برجسته سازی و گسترش بیشتر قرآن و دین اسلام اقداماتی که تاکنون صورت گرفته کافی نیست و برای این‌که تا حدودی به اهداف غایی درباره قرآن و اسلام نزدیک شود نیاز به کوشش و همتی بیش از این دارد.

    راه‌های آموزش

    منظور از E-Learning یا آموزش الکترونیکی دینی و قرآنی، بطور کلی بهره‌گیری از سیستم‌های الکترونیکی، مثل کامپیوتر، اینترنت، CD های Multimedia و نرم افزارهای قرآنی، نشریه‌های الکترونیکی مذهبی و خبرنامه‌های مجازی نظایر این‌هاست که با هدف کاستن از رفت و آمدها و صرفه‌جویی در وقت و هزینه و ضمنا یادگیری بهتر و آسان‌تر است.

    از مزایای کلی آموزش الکترونیکی مذهبی می‌توان به؛ آموزش در هر زمان، در هر کجا و در هر مقوله‌ای، آموزش بدون پیش نیازهای یکسان، انتخاب سرعت و روال آموزش با توجه به نیازهای فردی، کاهش 50% صرفه‌جویی در زمان و هزینه، آموزش برای عموم مردم و سریعتر مشخص شدن نتیجه آموزش و یادگیری و ... اشاره کرد.

     مزایای آموزش الکترونیکی قرآنی
    آموزش الکترونیکی از لحاظ تجاری نیز مقرون به صرفه است و به سرعت قابل دسترسی برای تمامی افراد از هر قشر و موقعیتی است.

    صرفه‌جویی در هزینه‌های هنگفت

    استفاده از آمورش های الکترونیکی و اینترنتی قرآنی و دینی سبب کاهش هر روزه در کلان شهرهایی مانند تهران هزینه‌های هنگفتی بابت رفت و آمد شهری دانشجویان و دانش‌آموزان، آلودگی محیطی و صوتی، مخارج تحصیل و ... پرداخت می‌شود. همچنین اثرات مخرب مهاجرت بین‌شهری و بین‌المللی را نباید از ذهن دور داشت.

    رسالت دولت

    دولت می بایست با فراهم کردن زیر ساخت های مناسبی برای کاربران مفاهیم دینی و قرآنی چون خطوط اینترنت پر سرعت، ارائه خدمات سخت افزاری و نرم افزاری مناسب و ارزان ، حمایت از افرادی که موسسین این گونه پروژه های علمی هستند و تبلیغ آموزش الکترونیکی در بین مردم بستر مناسبی را برای رشد و ارتقاء سطح علمی کشور با استفاده از امکانات روزبه وجود آورد.

    تأسیس دانشگاه‌های مجازی دینی و قرآنی در ایران را باید از موهبت‌های این دستاورد جدید نیز خواند.

    منبع: www.iqna.ir





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: دوشنبه 86/2/24 ::: ساعت 10:1 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    نگاهی به جایگاه نشر قرآنی در بیستمین نمایشگاه کتاب تهران

    گروه ادب: ناشران قرآنی کشور، همگام با سایر ناشران، با حضوری پویا تولیدات پنج سال اخیر خود را در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به نمایش گذاشتند و نشان دادند صنعت نشر قرآن نه‌تنها هم‌پای ناشران بلکه یک گام هم از ناشران عمومی جلوتر حرکت می‌کند.

    بیستمین نمایشگاه کتاب تهران

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) بیستمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران روز گذشته با تمام نقاط قوت و ضعف به کار خود پایان داد و برگی دیگر را در تقویم بیست‌ساله‌ی خود رقم زد.

    اصلی‌ترین تفاوت نمایشگاه امسال با سال گذشته تحول و جابه‌جایی از محل دائمی به مصلی بود. تصمیمی که سال‌ها از آن سخن می‌رفت اما به مرحله‌ی اجرا نمی‌رسید.

    در اواخر سال 85 زمزمه‌های تغییری بزرگ به گوش رسید و تصمیمی که هر چند مدتی در حد حرف بود، اما نهایتاً عملی شد و بزرگ‌ترین ضیافت کتاب در محلی غیر از محل دائمی نمایشگاه‌های کشور، در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.

    جایگاه کتابخوانی قرآنی در بیستمین نمایشگاه کتاب تهران

    پس از اعلام مصلی به عنوان مکان یکپارچه‌ی حضور نشر داخلی و خارجی، اظهار نظرها درباره‌ی برگزاری مکان این نمایشگاه آغاز شد و بسیاری از صاحب‌نظران به تحلیل مکان برگزاری نمایشگاه پرداختند و بسیاری از ناشران داخلی تا هفته‌ی آخر، شرکت در نمایشگاه را تحریم کردند؛ اما آن‌چه در میان تمام اظهار نظرها، از قلم می‌افتاد، جایگاه نشر و کتاب‌خوانی قرآنی در نمایشگاه بیستم بود.

    برخی کارشناسان و صاحب‌نظران بر این اعتقادند که گسترش فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی نیازمند یک عزم ملی است و مدیران فرهنگی باید برای جذب مخاطبان به سمت کتاب‌خوانی، به برنامه‌ریزی منظم و دقیقی دست زنند در غیر این صورت همه‌ی برنامه‌هایشان بی‌نتیجه می‌ماند.

    بسیاری از صاحب‌نظران قرآنی و دینی کشور نیز معتقدند در صورتی‌که ناشران و مؤلفان به سمت تولید آثار خلاق حرکت کنند، می‌توانند مخاطبان را به سمت رو آوردن به کتاب‌های پرکیفیت و پرمحتوا سوق دهند.

    نمایشگاه کتاب تهران به عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه کتاب کشور همواره نقشی اساسی در بالا بردن فرهنگ کتاب‌خوانی قرآنی داشته است؛ اما بسیاری از ناشران در این دوره و دوره‌های پیشین به ارائه‌ی آثاری پرداختند که از لحاظ محتوا بسیار پایین بود و موفق نشد گوشه‌ای از فرهنگ عظیم قرآنی را با زبان ساده بیان کند.

     فرهنگ‌کتابخوانی‌قرآنی‌در‌نمایشگاه‌کتاب‌تهران
    نمایشگاه کتاب تهران به عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه کتاب کشور همواره نقشی اساسی در بالا بردن فرهنگ کتابخوانی قرآنی داشته است؛ اما بسیاری از ناشران در این دوره و دوره‌های پیشین به ارائه‌ی آثاری پرداختند که از لحاظ محتوا بسیار پایین بود و موفق نشد گوشه‌ای از فرهنگ عظیم قرآنی با زبان ساده بیان کند

    اکنون این پرسش در ذهن شکل می‌گیرد که آیا با وجود عظیم‌ترین منابع و کتاب‌ها درباره‌ی قرآن، زمان پرداختن به کتاب‌های پرمحتوا و شایسته‌ و ارائه‌ی آن به نسل جوان در نمایشگاه کتاب فرا نرسیده است؟

    دکتر «محسن پرویز» معاونت فرهنگی ارشاد در گفت‌وگوهای خود مکرر به این موضوع پرداخته ‌است که باید از تولید آثار کم‌ارزش و بی‌محتوا در حوزه‌ی قرآن و علوم دینی جلوگیری شود، اما تاکنون برخورد عملی از سوی معاونت فرهنگی با ناشران تولیدکننده‌ی کتاب‌های بی‌محتوا دیده نشده است.

    نگاه ناشران قرآنی به نمایشگاه کتاب تهران

    نمایشگاه کتاب تهران همواره تعداد بسیاری از مخاطبان را هرساله به سمت خود می‌کشاند و چه خوب است چنین نمایشگاهی با اقداماتی مؤثر از سوی مسوولان بتواند عرصه را برای کتاب‌های کم‌ارزش، تنگ و راه را برای کارهای فاخر، شایسته و درخور نام عظیم‌ترین کتاب آفرینش باز کند.

    ناشران قرآنی که کم‌تر از هشت ماه برای دومین‌بار مصلی را به منظور عرضه‌ی آثار خود تجربه کردند، با نگاه متفاوت درباره‌ی وضعیت و امکانات نمایشگاه نسبت به ناشران عمومی سخن می‌گفتند.

    «محمد صادقی» مدیر نشر «پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی» درباره‌ی کیفیت این دوره از نمایشگاه معتقد است که ایاب و ذهاب و موقعیت جغرافیایی مصلی برای برگزاری نمایشگاه عالی بود و سبب شد تا بازدیدکنندگان و فروش کتاب‌ها نسبت به گذشته بیشتر شود.

    وی با اشاره به نقاط ضعف این دوره از نمایشگاه می‌افزاید: بیستمین نمایشگاه کتاب، امکانات نمایشگاه‌های گذشته را نداشت و این موضوع سبب نارضایتی برای ناشران و بازدیدکنندگان شد.

    وی نبود اطلاع‌رسانی دقیق، نبود امکانات رفاهی و تقسیم‌بندی نامناسب غرفه‌ها را از نقاط ضعف اساسی نمایشگاه این دوره برشمرد.

    صادقی درباره‌ی اختصاص سالنی مستقل برای ناشران قرآنی بر این اعتقاد است که این سالن سبب تخصصی شدن ناشران قرآنی و نجات مردم از سردرگمی خواهد شد.

    «نوید سلیمانی» مدیر نشر «نوید اسلام» درباره‌ی وضعیت نشر قرآنی در نمایشگاه بیستم می‌گوید: امکانات این دوره از نمایشگاه در حد معمول و متداول بود و ویژگی‌ بارزی نسبت به دوره‌ی قبل مشاهده نمی‌شد.

    وی با اشاره به نقش نمایشگاه کتاب در بالابردن کیفیت و فروش کتاب‌های قرآنی ادامه می‌دهد: نمایشگاه کتاب مهم‌ترین نقش را در بالابردن کیفیت کتاب‌های قرآنی دارد و باید با تبلیغ بیشتر توسط رسانه‌ها، زمینه‌ی آشنایی با مخاطبان فراهم شود.

    «علیرضا اقبال» مدیر نشر «مبین» درباره‌ی استقبال این دوره‌ی نمایشگاه کتاب می‌گوید: این دوره کتاب‌های قرآنی با استقبال خوبی مواجه شدند و فروش کتاب‌های قرآنی و دینی نسبت به سال گذشته بیشتر بود.

    وی درباره‌ی نقاط ضعف نمایشگاه یادآوری کرد: به دلیل تقسیم‌بندی نامناسب غرفه‌ها و نبود برنامه‌ریزی قبلی، ناشران با مشکلات بسیاری نسبت به سال گذشته مواجه شدند.

    وی با توجه به کتاب‌های قرآنی در نمایشگاه می‌افزاید: کتاب‌های عرضه‌شده در نمایشگاه این دوره بیشتر تکراری بودند و کم‌تر کتاب‌های تازه منتشر شده در این دوره از نمایشگاه ارائه شد.

    مدیر نشر «مبین» ایجاد سالنی مستقل برای ناشران قرآنی را غیر ضروری دانست و تأکید کرد: وجود ناشران قرآنی در کنار ناشران عمومی باعث می‌شود تا مخاطبان نمایشگاه بیشتر به سمت این سالن جذب شوند اما باید در طول سال نمایشگاه‌هایی مستقل برای کتاب‌های قرآنی و مذهبی برپا شود.

    «حسن مزینانی» مسوول غرفه‌ی دفتر «نشر فرهنگ اسلامی» ایجاد برنامه‌ریزی بلندمدت را برای نمایشگاه سال آینده ضروری می‌داند و می‌افزاید: وضعیت این دوره از نمایشگاه جواب‌گوی نیاز ناشران قرآنی نبود و ازدحام جمعیت در بسیاری از موارد برای ناشران مشکلاتی را ایجاد می‌کرد و مسوولان نمایشگاه باید سال‌های آینده به دنبال تدابیری اساسی‌تر برای رفع مشکلات این دسته از ناشران باشند.

    وی با اشاره به برخی نقاط ضعف نمایشگاه بیستم بیان می‌کند: در این دوره به دلایل کمبود تابلوهای راهنما، بسیاری از مردم سرگردان بودند و وضعیت نامناسب تهویه به نسبت جمعیت و کمبود امکانات رفاهی برای ناشران و بازدیدکنندگان مشکلاتی ایجاد کرده بود.

     نمایشگاه‌‌مکانی‌برای‌تعامل‌ناشران‌قرآنی‌با‌جهان‌اسلام
    این بین بسیاری از ناشران قرآنی و دینی جهان اسلام عقیده داشتند که نمایشگاه بین‌المللی مناسب‌ترین مکان برای تعامل و آشنایی محصولات آن‌ها با ناشران قرآنی ایران است موضوعی که باید با برگزاری کنگره‌ها و نشست‌ها زمینه‌های رقابت سالم و اعمال قانون کپی رایت توسط ناشران دنبال شود

    وی نبود ترافیک سنگین و مراجعه‌ی بیشتر مردم را به نمایشگاه کتاب از نقاط قوت نمایشگاه این دوره عنوان کرد.

    نمایشگاه کتاب تعامل‌گری ناموفق میان ناشران قرآنی ایران با جهان

    مزینانی با اشاره به تفکیک موضوعی نمایشگاه یادآوری می‌کند: باید نمایشگاه کتاب به گونه‌ای طراحی شود که در طول سال به صورت موضوعی و در هر فصل برای یک موضوع خاص نمایشگاه کتاب برگزار شود.

    اظهار نظر برخی ناشران قرآنی گویای این مطلب است که نشر قرآنی از آسیب‌هایی در نمایشگاه کتاب رنج می‌برد و این موضوع چاره‌اندیشی اساسی را از سوی مسوولان وزارت ارشاد ـ که همواره بر گسترش قرآن و فعالیت قرآنی در دولت نهم تأکید داشته‌اند ـ می‌طلبد.

    نمایشگاه کتاب تهران بیست سال با به همراه داشتن نام بزرگ بین‌المللی به فعالیت 10 روزه‌ی خود پرداخته است. در این دوره از نمایشگاه بخش خارجی یکی از پرآسیب‌ترین دوران خود را پشت سر گذاشت و خسارت بارندگی روزهای نخست در سالن‌های خارجی تا روزهای پایانی نمایان بود.

    بسیاری از ناشران خارجی شرکت‌کننده بر این اعتقاد بودند که سالن اختصاص داده شده به بخش خارجی، نامناسب و از کیفیت لازم برای استقرار ناشران بین‌المللی برخوردار نبوده است.

    بسیاری از ناشران نیز قطع یارانه و عرضه‌ی کتاب‌های خود را با واحد پول ریالی از دلایل گرانی کتاب‌ها و فروش نرفتن آن دانستند؛ موضوعی که رییس بیستمین نمایشگاه کتاب در مراسم اختتامیه از آن به عنوان رعایت عدالت بین ناشران داخلی و خارجی نام برد.

    در این بین بسیاری از ناشران قرآنی و دینی جهان اسلام عقیده داشتند که نمایشگاه بین‌المللی مناسب‌ترین مکان برای تعامل آن‌ها با ناشران قرآنی ایران است؛ موضوعی که باید با برگزاری کنگره‌ها و نشست‌ها زمینه‌های رقابت سالم و اعمال قانون کپی‌رایت توسط ناشران دنبال شود اما نمایشگاه بیستم نتوانست سبب تعامل ناشران قرآنی را با جهان اسلام فراهم کند.

    برگزاری بیستمین نمایشگاه کتاب تهران در مصلای تهران توانست جلوه‌های زیبای معنویت را با مهم‌ترین اتفاق فرهنگی کشور همراه کند، اما شکی نیست که برخی از کاستی‌ها مانند نبود امکانات رفاهی مناسب، چیدمان نامرتب غرفه‌ها و سرگردانی ناشران و مردم این تجربه را در اذهان تداعی کرد که «بیست» همیشه عدد زیبا و دلنشینی نیست.

    خبرنگار: معصومه کلانکی

    منبع: www.iqna.ir





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: دوشنبه 86/2/24 ::: ساعت 9:59 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    ساماندهی مراکز پاسخگویی کشور از مأموریت های مهم دفتر تبلیغات اسلامی

    حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن ربانی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در نشست خبری که به مناسبت 16 اردیبهشت ماه سالروز تاسیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تشکیل شد، به تشریح فعالیت‌های این دفتر پرداخت.
    حجت‌الاسلام و المسلمین ربانی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی یک نهاد علمی، فرهنگی و حوزوی همزاد با انقلاب اسلامی است که بیش از یک ربع قرن فعالیت فرهنگی داشته است.
    ایشان گفت: در برنامه سوم کشور، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ماموریت یافت که مراکز پاسخگویی کشور را سامان‌دهی کند و با همکاری حدود 50 مرکز پاسخگویی و تقویت آنها امروز حدود 70 هزار پاسخ در خصوص شبهات و سوالات گردآوری و توسط ستاد پاسخگوئی به مسائل دینی در اختیار سایر مراکز نیز قرار گرفته است.
    حجت‌الاسلام ربانی افزود: در نظر است به زودی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات و تخصصی کردن دفاتر پاسخگویی نیز توسط این دفتر فعال شود.
    وی تصریح کرد: اکنون دفتر پاسخگویی تلفنی به شبهات و سوالات به شماره تلفن 71744 با پنجاه خط تلفن و با حضور کارشناسان و متخصصان در این دفتر فعال می‌باشد.

    منبع:   http://www. porsemanequran.com





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: یکشنبه 86/2/23 ::: ساعت 9:28 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    استقبال طلاب از نرم‌‌افزار قرآنی مبین


    رسا، سرویس شهرستان‌ها ـ مدیر گروه تولید نرم‌افزار قرآنی مبین از استقبال بی‌مانند طلاب و دانشجویان از این گنجینه قرآنی خبر داد.

    به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، دکتر شکرالهی‌فر مدیر اجرایی طرح نرم‌افزار قرآنی مبین که برای نخستین بار در جهان از سوی مؤسسه آموزش عالی نبی‌اکرم‌(ص) تبریز تولید شده، استقبال طلاب و دانشجویان را از این نرم‌افزار بی‌مانند توصیف کرد.
    وی گفت: مشابه این نرم‌افزار در سال 2003 میلادی در دانشگاه حیفای اسرائیل با اشکال‌ها و کمبودهای فراوان تولید شده بود، ولی  نرم‌افزار مبین افزون بر بر طرف کردن آن اشکال‌ها، امکانات دیگری را هم در دسترس علاقه‌مندان قرار داده است.
    استاد موسسه آموزش عالی نبی اکرم تبریز به اهداف گروه متخصص تولید کننده این نرم افزار اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: چندین سال پیش، اسرائیل با تهیه 4 سوره که به اذعان خودشان مشابه سوره های قرآن کریم بوده و به خیال خود توانستند به تحدی قرآن کریم پاسخ دهند، این موضوع انگیزه ای برای ما شد تا با ابزار علمی پاسخ این عمل بیهوده آنان را بدهیم.
    وی به دیگر ویژگی های نرم افزار مبین اشاره کرد و افزود: این نرم افزار علاوه بر متن قرآن کریم، می تواند هر گونه متن عربی را تجزیه و ترکیب کند که این ویژگی بسیار منحصر به فرد می باشد.
    وی به خصوصیات این نرم افزار در مقایسه با مشابه خارجی خود که در دانشگاه های پنسیلوانیای آمریکا و حیفای اسرائیل تولید شده بود، اشاره کرد و افزود: نرم افزار مبین علاوه بر هوشمندی، قدرت تشخیصی با دقت بالای 98 درصد در نوع واژه ها را داراست و همچنین در خصوص اعراب واژه ها از دقت 90 درصدی برخوردار است که در مقایسه با مشابه تولید شده در آمریکا و اسرائیل پیشرفته تر است.
    شکرالهی فر حجم کم این نرم افزار را از دیگر ویژگی های آن برشمرد و افزود: این در حالی است که نرم افزارهای مشابه قبلی علاوه بر نواقص فنی از حجم بسیار بالایی برخوردار بودند.
    گفتنی است، توانایی ترکیب کامل نحوی و تحلیل معنایی و کلامی از جمله قابلیت هایی هستند که گروه پژوهشی پردازش رایانه ای قرآن کریم در دانشگاه نبی اکرم(ص) تلاش دارد به نرم افزار مبین اضافه کند.

    منبع: http://www.rasanews.com


     

     





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: یکشنبه 86/2/23 ::: ساعت 9:21 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر

    گفتگویی دوستانه با کارشناس پاسخ به پرسش ها و شبهات قرآنی تلفنی

    گفتگوی دوستانه خبرگزاری رسا نیوز با کارشناس بخش پاسخگویی تلفنی به پرسش های قرآنی

    اشاره: حجت الاسلام عبدالله پیرمردایان از روحانیون با سابقه در عرصه پاسخگویی تلفنی است. استفاده از تجربیات وی برای بسیاری که تازه در این عرصه وارد شده یا می خواهند وارد شوند ، می تواند مفید و سازنده باشد. وی سالیانی چند در مراکز مختلف پاسخگویی کتبی و تلفنی مشغول به این کار بوده است و تجربیات گرانبهایی را اندوخته است. وی در حال حاضر به عنوان کارشناس و مسئول پاسخگویی تلفنی مرکز فرهنگ و معارف قرآن مشغول به فعالیت است. در یک گفتگوی دوستانه وی نقطه نظرات خود را در باره مزایا ، محسنات و مشکلات پاسخگویی تلفنی بیان می کند. با هم این گفت وگو را می خوانیم.

    * شما چند سالی است که در مرکز فرهنگ و معارف قرآن در واحد پاسخگویی تلفنی به پرسش های قرآنی پاسخ می دهید ، نظر شما درباره پاسخ گویی تلفنی چیست ؟ از نظر تاثیرگذاری نسبت آن را با دیگر شیوه های مانند پاسخگویی کتبی و حضوری چگونه ارزیابی می کنید؟
    پیرمردایان: به صراحت می توانم بگوییم که آن چه مطرح می کنم از نگاه کارشناسی و امری تجربه شده است ، چون اینجانب هم در حوزه پاسخگویی کتبی فعالیت داشته ام و هم در پاسخگویی تلفنی ، بلکه به جهت حضور در نمایشگاه های مختلف همانند نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در تهران به طور حضوری نیز به پرسش های دینی اقشار مختلف مردم پاسخ داده ام . به نظرم با این تجربیات می توان گفت پاسخگویی تلفنی بسیار خوب و کارگشاست ، چون پرسشگر به راحتی بدون آن که شناخته شود دغدغه های فکری خود را به صورت پرسش یا شبهه یا مشاوره دینی مطرح می کند و پاسخ خود را در حد امکان چنان که مورد نظرش است به دست می آورد.
    * بنابراین به نظر شما پاسخگویی تلفنی مزایا و محسناتی دارد که در پاسخگویی کتبی یا حضوری وجود ندارد؟
    پیرمردایان: بله، چنین است. برای پاسخگویی تلفنی می توان محسنات زیادی را برشمرد که من تنها به مهم ترین آن ها اشاره می کنم. اولین حسن این روش پاسخگویی ارتباط مسقیم پرسشگر با پاسخگوست. این ارتباط فوایدی دارد که مهم ترین آن درک دو سوی ارتباط از مساله و پرسش است. در پرسش کتبی به جهت فقدان شواهد و قراین گفتاری و بیانی ، پاسخگو تنها از طریق متن و نوشته ها به مقصود مراد واقعی پرسشگر می تواند دسترسی داشته باشد و از آن جایی که پرسشگران در سطوح مختلف علمی هستند گاه نمی تواند آن پرسش واقعی و مقصودش را در پرسش های کتبی بیان کنند . همین مساله باعث می شود که پرسش ظاهری داشته باشد که مراد و مقصود واقعی پرسشگر نیست و پاسخگو با توجه به همین ظاهر نوشته ها و برداشتی که از متن می کند، به پرسش پاسخ می دهد که گاه برآورنده نیاز پرسشگر نیست. در حالی که در پرسش تلفنی ، پاسخگو با التهاب و حالات روحی پرسشگر و هیجانات و شواهد و قراین گفتاری و روحی وی سر و کار دارد و قصد واقعی و جدی پرسشگر از پرسش به خوبی دانسته می شود و پاسخگو دقیقا به پرسش واقعی پاسخ می دهد. نکته دیگر امکان ریشه یابی پرسش برای پاسخگو است . ممکن است پرسش درباره موضوعی مطرح شود که پس از کمی گفتگو مشخص می شود اصلا موضوع دیگری پرسش اصلی و دغدغه فکر ی پرسشگر بوده است . یعنی این پرسش اولی ، پرسش مبنایی طرف نبوده است. مثلا درباره سحر و جادو در قرآن و چگونگی ابطال آن پرسشی را مطرح می کند( اغلب این پرسش ها از سوی زنان و دختران مطرح می شود) اگر به این پرسش بر اساس ظاهر پاسخ داده شود و گفته شود که پاسخ این پرسش این است و یا چنین دعایی برای این نوع مسایل وارد شده است ، شاید به نظر برسد که پرسش گر پاسخ خود را دریافت کرده باشد ولی با کمی گفتگو معلوم می شود که ریشه و علت این پرسش مشکلات ازدواج و یا خانوادگی است که می توان با درایت و کمی همدلی با پرسشگر آن مشکل را به نحوی معقول با بیان آیات و احادیث حل کرد و راهکار مناسبی جلوی پایش گذاشت . یعنی در حقیقت با گفتگوی تلفنی پاسخگو می تواند در حد امکان معضل اصلی فرد را حل کند. موارد بسیاری از این دست پرسش وجود دارد که در پاسخگویی تلفنی خودش را نشان می دهد. حسن دیگر این شیوه ، رفع ابهام از پرسش است. در بسیاری از موارد پرسش اشتباه و غلط طرح می شود . در پاسخگویی تلفنی این مشکل در همان آغاز یا حین پاسخگویی حل می شود و پاسخگو به کمک پرسشگر می رود تا پرسش خودش را درست طرح نماید یا پرسش خود را تکمیل و ترمیم نماید. این نحوه تصحیح و ترمیم و تکمیل پرسش و شبهه در آثار شهید مطهری دیده می شود . آن بزرگوار گاه چنان پرسش و شبهات مخالفان را طرح می کرد که در کتب خودشان نیز به این زیبایی طرح نشده است و سپس به پاسخ اقدام می کرد. در پاسخ کتبی این مساله یا اتفاق نمی افتد یا به کندی صورت می پذیرد. این ضعف در پرسش های کتبی موجب می شود تا پاسخگو با ابهام های زیادی مواجه گردد و در نتیجه به اطاله پاسخگویی دچار می گردد و یا این که پاسخ هایش ناقص از کار در می آید و پرسشگر به پاسخ نمی رسد. از مهم ترین فواید پاسخگویی تلفنی سرعت در پاسخگویی است . در این روش پاسخگویی به جهت حذف روند اداری از ثبت و تحقیق و نظارت و تایپ و ... موجب می شود تا پرسشگر به آسانی و سرعت به پاسخ خود دست یابد. در پرسش های کتبی گاه این مساله اداری و پست و دیگر مسایل طبیعی موجب می شود که پرسشگر پاسخ خود را پس از سه یا چهار ماه بعد دریافت کند که یا پرسش و شبهه از ذهنش برطرف شده یا دیگر نیازی به آن ندارد. کم هزینه و سرعت دسترسی به پاسخ باعث شده که پرسشگران به این شیوه روی بیاورند . این شیوه برای مراکز پاسخگو نیز از نظر هزینه باصرفه تر است. در حقیقت می توان کم هزینه بودن این شیوه را یکی از مزایای پاسخگویی تلفنی دانست.
    * بنابراین باید حجم بسیاری از پرسش ها را پرسش های تلفنی تشکیل دهد؟
    پیرمردایان: در حال حاضر روزانه 15 تا 20 تماس تلفنی با این واحد برقرار می شود با آن که هیچ تبلیغی از این واحد نشده است . اگر تبلیغ شود و خط آزاد تلفن افزایش یابد به همان جهاتی که عرض شد ، گرایش پرسشگران به شیوه بیشتر است .
    * پرسش های که مطرح می شود از نظر علمی چگونه است؟
    پیرمردایان: پرسش های تلفنی به دسته های مختلفی قابل تقسیم هستند. هر چند که خیلی از پرسش ها ساده و ابتدایی هستند، ولی با ید به این نکته توجه داشت که سطح علمی و دغدغه های پرسشگران متفاوت است . ملاک و معیار سنجش نباید پاسخگو باشد، چون پاسخگو به هر حال در یک سطح علمی قابل قبولی است که به پاسخگویی تلفن اقدام می کند و مراکز وی را برای پاسخگو تلفنی قرار داده و وی را از نظر علمی تایید کرده اند . بنابراین ملاک و معیار باید سطوح سنی و علمی پرسشگران قرار داده شود چون پرسشی که برای یکی کم ارزش و از نظر علمی پایین است ، همان پرسش می تواند برای پرسشگر مهم باشد. بنابراین نمی توان گفت این پرسش چون ساده و ایتدایی بود ارزش ندارد، چون گاه پرسشگر کودکی 10 یا 12 ساله است که این پرسش دغدغه فکری اوست و می خواهد از یک مرکز علمی پاسخ دقیق آن را دریافت کند . هرچیزی که برای من ساده است شاید برای دیگری یپچیده یا مهم باشد. این مساله برمی گردد به سطح سنی و علمی پرسشگر . بنابراین با لحاظ این مسایل باید گفت که سوالات در چه سطح و چگونه هستند.
    * آیا همه پرسش ها قرآنی است؟
    پیرمردایان: پرسش های غیر قرآنی نیز می شود . اگر پرسش از احکام شرعی باشد به دفتر مراجع عظام تقلید ارجاع داده می شود .
    * به نظر شما پرسش ها در چه سطحی هستند آیا نیاز به تحقیق دارید؟
    پیرمردایان: می توان گفت بسیاری از پرسش ها برای من ساده هستند و به آسانی پاسخ می دهم . سی تا چهل درصد متوسط به بالا هستند که با توجه به منابع دم دستی پاسخ می دهم و چند درصدی نیز که نیاز به تحقیق و پژوهش دارد از پرسشگر فرصت می گیرم و در عرض بیست و چهار سا عت به آن ها پاسخ می دهم.
    * شما دوباره تماس می گیرید یا پرسشگران؟
    پیرمردایان: اگر شماره تماس بدهند تماس می گیریم وگرنه خودشان تماس می گیرند .
    * منابع پاسخگویی شما چیست؟
    پیرمردایان: منابع از مکتوب و نرم افزار در اختیار ماست . از نرم افزارهایی که بسیار از آن استفاده می کنیم یکی نرم افزار پرسش و پاسخ های تولیدی مرکز است که بیش از سی هزار پرسش به صورت موضوعی در آن وجود داردو در حقیقت منبع اصلی پاسخگویی است . مجموع پرسش و پاسخ های تولیدی مرکز 47 هزار است که پس از تنظیم و ویرایش به این مجموعه اضافه می شود. دیگر منابع عبارتند از نرم افزار جامع التفاسیر، نورالانوار، جامع الاحادیث ، معجم فقهی ، نرم افزار صراط و تبیان . نرم افزار صراط برای ما یک نرم افزار حیاتی و مفید است.
    * چند درصد از پاسخ ها در این نرم افزار موجود است؟
    پیرمردایان: در حال حاضر پس از سالها تحقیق و پاسخگویی بیش از 60 درصد را می توان در این نرم افزارها جست.
    * از نرم افزارهای مراکز دیگر نیز استفاده می کنید؟
    پیرمردایان: به جهت آن که مرکز فرهنگ و معارف قرآن تنها در حوزه قرآنی فعالیت می کند، از نرم افزارهای مراکز دیگر کم تر استفاد ه می شود، زیرا بیشتر آن ها غیر قرآنی هستند.
    * با مراکز دیگر پاسخگویی کشور نیز همکاری دارید؟
    پیرمردایان: مراکز دیگر از تجربیات این مرکز استفاده می کنند . بسیاری از مراکز پرسشگران خود را در حوزه قران به این مرکز ارجاع می دهند . از این رو ، پرسشگران مراکزی چون دارالحدیث ، جمکران و حتی بیوت مراجع به مرکز فرهنگ ارجاع داده می شوند. در حوزه فرهنگ و معارف قرآن ، این مرکز یکی از با سابقه ترین و علمی ترین مراکز است و محققان قوی و فرهیخته ای دارد که آثار مهمی نیز تولید و به جامعه علمی کشور تقدیم داشته اند.

    منبع خبر رسا نیوز

    http://www.porsemanequran.com






    ::: دوشنبه 86/2/17 ::: ساعت 8:28 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر
    نرم‌افزار جامع اطلاعات کانون‌ها و کتابخانه‌های مساجد عرضه شد

    گروه وبلاگ‌: برای اولین بار نرم‌افزار جامع اطلاعات کانون‌ها و کتابخانه‌های مساجد عرضه شد.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) به نقل از اداره کل روابط عمومی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، این نرم‌افزار شامل آخرین اطلاعات کانون‌ها و کتابخانه‌های مساجد به تفکیک استانی است.

    نشانی کامل، شماره ‌های تماس و نیز امکان جستجو بر حسب نام کانون، کتابخانه و دبیرخانه‌های کانون‌های مساجد در هر استان از دیگر امکانات این نرم‌افزار است.

    اجرای طرح تلاوت نور در 15 هزار مسجد کشور، برگزاری تفسیر روزانه قرآن کریم در 3500 مسجد، راه‌اندازی و حمایت از 3 هزار کانون و 1500 کتابخانه و نیز خبرگزاری تخصصی حوزه دین (شبستان) از جمله فعالیت‌های 14 ساله ستاد عالی کانون‌های فرهنگی وهنری مساجد کشور است.

    منبع: www.iqna.ir





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/2/15 ::: ساعت 1:32 عصر :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر
    نظرسنجی اینترنتی درباره طرح مبارزه با مفاسد اجتماعی در پایگاه تبیان

    گروه وبلاگ:با شروع طرح تابستانه نیروی انتظای با عنوان مبارزه با بد حجابان پایگاه‌های اینترنتی مختلفی اقدام به راه‌اندازی نظرسنجی‌های در این‌باره کرده‌اند.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، پایگاه دینی اینترنتی تبیان که وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است نیز نظرسنجی را در پایگاه خود قرارداده است.

    برگزارکنندگان این نظرسنجی در توضیح خود نوشته‌اند: «مسأله حجاب و پوشش مردان و زنان در جامعه همواره از مهم‌ترین دغدغه‌های متدینان بوده‌است. نحوه ی حضور هر فرد در اجتماع از نظر پوشش و ظاهر از اساسی ترین مسائلی است که برای متولیان امر فرهنگ تعلیم و تربیت مطرح بوده و هست. از طرفی مدت‌هاست شاهد ورود الگوهای غربی و غیر بومی در نوع پوشش و لباس هموطنان‌مان به خصوص نسل جوان هستیم، که نگرانی بسیاری از دلسوزان جامعه را در پی داشته‌است.

    طرح برخورد با مفاسد اجتماعی و بدحجابی به عنوان راهی برای مقابله با این مسأله مطرح شد که با مخالفت‌ها و موافقت‌هایی روبرو شد.»

    نتایج این نظرسنجی به صورت آنلاین در سایت تبیان نمایش داده می‌شود.

    همچنین علاقه‌مندان برای شرکت در این نظرسنجی باید به عضویت این سایت دربیایند.


    برای شرکت در این نظر سنجی اینجا را کلیک کنید!

    منبع: www.iqna.ir





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/2/15 ::: ساعت 1:29 عصر :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر
    نرم‌افزار «شمیم گل نرگس» تولید شد

    گروه وبلاگ: مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی‌عصر (عج) نرم‌افزار «شمیم گل نرگس» را درباره حضرت مهدی (عج) تولید کرده‌است.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، این نرم‌افزار جزو سلسله نرم‌افزارهای مربوط به اهل بیت در تولیدات این مؤسسه بوده و یکی از جامع‌ترین نرم‌افزارهای راجع به امام زمان (عج) است، که تاکنون به بازار عرضه شده‌است.

    این نرم‌افزار فهرست کاملی از آیات مرتبط با حضرت مهدی (عج) (255 آیه) با تفسیر و احادیث مربوطه، 2000 پرسش و پاسخ در 15 گروه (شامل: زندگی‌نامه، غیبت، طول عمر و ...)، متن کامل 400 جلد پیرامون شخصیت حضرت مهدی (عج)، بیش از 3500 مقاله پیرامون مهدویت، حدود 100 عنوان داستان راجع به تشرفات و ملاقات‌های با آن حضرت، ارائه بیش از 30 داستان انیمیشن و صوتی و مجموعه کاملى از توقیعات آن حضرت به افراد مختلف را در اختیار کاربران قرار داده‌است.

    نرم‌افزار «شمیم گل نرگس»

    از دیگر قابلیت‌های این نرم‌افزار می‌توان به مجموعه کاملی از احادیث مرتبط با آن حضرت (مشتمل بر بیش از 1100 حدیث با ترجمه و ذکر ماخذ به صورت متن، تصویر و صوت)، معرفى بیش از 2500 عنوان کتاب پیرامون آن حضرت و امکان دستیابی به فهرست بیش از 1500 عنوان و انتخاب 450 شعر (شامل 100 قطعه ادبی، 120 شعر تصویری، 170 عنوان دوبیتی و 60 غزل و قصیده) راجع به آن حضرت اشاره کرد.

    لیست کاملی از سایت‌ها و وبلاگ‌های مرتبط با امام زمان (ع) و معرفی آن‌ها، گالرى متنوعى از تصاویر (شامل تصاویر مسجد جمکران، سهله، سرداب مقدس، سامرا و....)، معرفی زندگی‌نامه کاملی از امام زمان (ع) از ولادت تا ظهور و معرفی اماکن و مساجد مرتبط با حضرت مهدی (عج) و ذکر تاریخچه، آداب و تصاویری از مسجد جمکران، مسجد سهله، سرداب سامرا، مسجد کوفه؛ امکانات دیگری است که در این نرم‌افزار وجود دارد.

    همچنین این نرم‌افزار دارای بخش‌های صوتی و تصویری شامل؛ حدود 50 ساعت فایل صوتى (شامل 40 قطعه مولودى ، 10 قطعه نوا و نما، تمامی ادعیه و زیارات، 30 قطعه سرود و تواشیح، 45 قطعه مناجات، و ده‌ها مورد سخنرانی) نیز است.

    این نرم افزار بیست و یکمین لوح فشرده تولیدی مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی‌عصر (عج) است.


    موسسه تحقیقاتی حضرت ولی‌عصر (عج) را در اینجا ببینید!

    منبع: www.iqna.ir





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/2/15 ::: ساعت 1:27 عصر :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر
    نرم‌افزار «اسماء»؛ فرهنگ لغات و اسامی قرآن

    گروه وبلاگ: نرم‌افزار فرهنگ لغات و اسامی قرآنی و فارسی با عنوان «اسما» تولید شده‌است.

    به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، نرم‌افزار «اسما» فرهنگ لغات قرآنی است که توسط شرکت آویژه سیستم پارس تولید و به بازار عرضه شده‌است.

    این نرم‌افزار امکانات فرهنگ اسامی قرآنی و فارسی را با نمایش معنی و ریشه هر اسم همراه با تصاویر مرتبط و تلفظ و امکان ذخیره کردن و چاپ متن و تصاویر را برای کاربران ارائه داده‌است.

    نرم‌افزار «اسما»

    «اسماء» تحت یک سی‌دی با قیمت 49000 ریال و با سیستم عامل Windows 9X,200X,Xp و همچنین با همکاری موسسه مکتب فردا توسط این شرکت در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته‌است.

    شرکت آویژه سیستم پارس که عمده فعالیت شرکت در زمینه تولید محصولات محتوایی چند رسانه‌ای با محوریت دائره المعارف و مذهبی است، علاوه بر تولید دایرة‌المعارف نرم‌‌‌افزارهای دیگری را در بخش علوم قرآنی و اسلامی مانند قرآن کریم، نهج‌الفصاحه، آهنگ خورشید(1و2و3و4) و احادیث قدسی تولید کرده‌است.


    شرکت آویژه سیستم پارس را در اینجا ببینید!

    منبع: www.iqna.ir





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/2/15 ::: ساعت 1:27 عصر :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر
    <   <<   36   37   38   39   40   >>   >