سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 

 

 

وبلاگ های قرآنی Quranic Weblogs

اندیشمند سرشناس اسلامی در مصر:
شایعه تحریف قرآن نزد شیعیان دروغی بیش نیست



رسا، سرویس بین‌الملل ـ یکی از اندیشمندان برجسته اسلامی مصری در برنامه‌ای تلویزیونی با دروغ ارزیابی کردن اینکه گفته می‌شود شیعیان قایل به تحریف قرآن هستند، تصریح کرد: شیعیان از همان قرآنی استفاده می‌کنند که در کشورهای اسلامی دیگر رایج است.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از شبکه تلوزیونی نیل در مصر، دکتر احمد الطیب، اندیشمند برجسته اسلامی در مصر، صبح امروز در برنامه« قرآن؛ کتابی حفظ شده از تحریف» که در سلسله برنامه‌های تلویزیونی حدیث و فقه برگزار می‌شود، با اشاره به آیه « انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون» تأکید کرد: در طول تاریخ هیچ کتابی را نمی‌یابید که با گذشت زمان و رخ دادن حوادث بسیار، از تحریف‌های ظاهری و محتوایی به دور مانده باشد.
وی در ادامه کیفیت حفظ قرآن توسط خداوند را امری مهم دانست و گفت: خداوند از نخستین مرحله نزول قرآن و نوشتن آن تا زمان حال که میلیاردها مسلمان از آن استفاده می کنند، با قدرت الهی و لایزال خود این کتاب را نگاه داشته است و عقل بشری عاجز از این است که بفهمد خداوند چطور این کتاب را حفظ می‌کند.
این اندیشمند برجسته مسلمان خاطرنشان کرد: متأسفانه امروزه مطرح می‌شود که شیعه قرآن را تحریف‌شده می‌داند و قایل به مصحفی غیر از مصحف مسلمانان است. من آشکارا اعلام می‌کنم که این مسئله درست نیست و تنها برای ایجاد اختلافات مذهبی بیان می‌شود.
وی ادامه داد: اگر نگاهی سطحی به قرآن‌های موجود در مساجد و مراکز اسلامی در ایران، یمن، عراق و دیگر مناطق شیعه‌نشین بیندازید، خواهید دید که قرآن‌های موجود در بین آنها همان مصحفی است که در عربستان، مصر و دیگر کشورهای اسلامی وجود دارد.



انتهای خبر // خبرگزاری رسانیوز //www.rasanews.com





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: چهارشنبه 86/3/16 ::: ساعت 3:32 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر