گروه خبرنگاران افتخاری / خلیل منصوری: بخش پژوهش پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تهران در روزهای جاری مرکزی برای تحقیق و پژوهش، پژوهشگران جوانی شده است که ساعتها وقت خود را در این بخش صرف تأمل و تحقیق و یا برخورداری از مشاورههای کارشناسان میکنند.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، «رمضانعلی بذرافشان» از کارشناسان و خبرگان بخش پژوهش که در برنامه مشاوره مأخذشناسی و پیشینهشناسی مطالعات قرآنی همکاری میکند، ضمن بیان این مطلب افزود: در روزهای اخیر با فضایی که برای تحقیق و پژوهش در این بخش فراهم آمده است، گروههای زیادی از جوانان و نوجوانان با استفاده از منابع موجود در این بخش به فیشبرداری و نگارش مطلب و مقاله مشغول میشوند و از راهنمایی کارشناسان بهره میبرند.
وی افزود: این مسأله اختصاص به جوانان ندارد ولی با این همه حضور ایشان در این بخش بیشتر محسوس و ملموس است.
«بذرافشان» اظهار کرد: در این چند روزه برخی از استادان و صاحبنظران علوم قرآنی برای آشنایی با آخرین پژوهشهای قرآنی جهان به نمایشگاه آمده و برخی از آنان روزهای متعددی را در این بخش با به تحقیق و مطالعه آثار ارایه شده پرداختند.
مشاور مطالعات قرآنی گفت: با توجه به گستردگی روزافزون منابع تحقیق و پژوهش در قالب نرمافزار و بانکهای اطلاعاتی شاهد استقبال روزافزون پژوهشگران و اهل قلم هستیم که با حضور چشمگیری پس از دسترسی به منابع مورد نیاز خود بابت امکانات فراهم شده در این بخش از همه مسئولان و کارشناسان تشکر و قدرانی میکنند.
وی گفت: نکته قابل توجه تبادل پست الکترونیک و آدرس و نشانی بین پژوهشگران و کارشناسان به منظور تبادل اطلاعات و استمرار اطلاعرسانی پژوهشی است.
«رمضانعلی بذرافشان»: |
از نظر گستره موضوعی درخواستهای محققان و پژوهشگران، میتوان به پژوهشهای قرآنی بینادیانی و بینمذاهبی، موضوعات قرآنی، علوم و مسایل روز و پاسخگویی به پرسشها و شبهات قرآنی دگر اندیشان اشاره کرد که بیشترین حجم درخواست مراجعهکنندگان را تشکیل میدهد |
بذر افشان ادامه داد: به گفته برخی از بازدیدکنندگان و محققان، دسترسی به بانکهای اطلاعاتی ارجاعی و تمام متن بیش از یک میلیون کتاب، مقاله و نرمافزار از طریق پایگاهها و بانکهای اطلاعاتی و پایگاههای اطلاعرسانی پژوهشی از ویژگیهای منحصر به فرد بخش پژوهش است.
وی گفت: از نظر گستره موضوعی درخواستهای محققان و پژوهشگران، میتوان به پژوهشهای قرآنی بینادیانی و بینمذاهبی، موضوعات قرآنی، علوم و مسایل روز و پاسخگویی به پرسشها و شبهات قرآنی دگر اندیشان اشاره کرد که بیشترین حجم درخواست مراجعهکنندگان را تشکیل میدهد.
بذرافشان، در پایان یادآور شد: در این بخش بیش از هزار عنوان آثار قرآنی جهان اسلام و حدود دو هزار عنوان پژوهشهای قرآنی داخل کشور به همراه بیش از ششصد عنوان مقالات منتخب پژوهشهای قرآنی مطبوعات کشور و بیش از یکصد نرم افزار پژوهشی قرآنی در این بخش به نمایش گذاشته شده است. |