سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم سه گونه اند : دانشمند و دانشجو و بی سر و پایان بیهوده . [امام صادق علیه السلام]
 

 

 

وبلاگ های قرآنی Quranic Weblogs

فعالیت‌های گروهی قرآنی در جذب مخاطبان اینترنتی کارگشاست 

یکی از راه‌کارهای جذب مخاطبان در فضای مجازی فعالیت‌های گروهی است که در آن گروهی متشکل از تمام متخصصان در کلیه حوزه‌های هنر، فرهنگ، ادبیات، قرآن و غیره در آن مشارکت داشته باشند تا نیازهای مخاطبان به صورت کامل برآورده شود.

به گزارش قرآن بلاگ  به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، شاهین فرهنگ در همایش پیام‌های دینی و اینترنت به بررسی چگونگی جذب مخاطبان و کاربران فضای مجازی به مباحث و مسائل دینی با استفاده از رهنمود‌های کتاب آسمانی مسلمانان قرآن پرداخت.

وی در ابتدا به نوع ارتباط پیامبر اکرم(ص) و مخاطبان آن‌ زمان اشاره کرد و گفت: در زمان رسول خدا شاید ماهواره ، اینترنت و از این قبیل چیزها نبوده و شاید مصادیق عوض شده‌باشد. ولی روش جذب عوض نمی‌شود و با همان روشی که دین و قرآن برای جذب افراد به دینداری به ما داده‌اند می‌توان در اینترنت بیش از هزاران کاربر جذب کرد.

فرهنگ در ادامه افزود: دین اسلام مدام اصرار دارد بر کار جمعی ید‌الله مع الجماعه، ما مسلمانان با دغدغه‌های کار دینی در فضای مجازی نباید این مهم را از یاد ببریم.

 

وی یادآور شد: اوج هنری که در اینترنت توسط متخصصان برای کار جمعی انجام شده‌، همان است که در سخنرانی قبلی همایش ذکر شد و آن wiki بوده‌است که حتی در آن نیز همسویی و همپویی وجود ندارد و هر کسی برداشت و نظر خود را ارائه می‌دهد، بدون هیچ‌گونه تعامل و بدون هیچگونه تاثیرگذاری که در فضای مجازی حتی درباره مباحث دینی کار شایسته و قابل ذکری نخواهد بود.

این جامعه‌شناس پس از آن به آیاتی از سوره نهر و بقره اشاره کرد که در آن خداوند می‌فرماید: ای رسول ما با فرزانگی و روش‌های نیکو مردم را به سوی پروردگارت دعوت کن. همچنین در سوره بقره آیه 83 آورده‌شد: ای پیامبر با مردم به سخن خوش سخن بگو.

وی با الهام از این آیات نوع روش‌های تبلیغ و پیام‌رسانی را بسیار حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: یکی از نکات مهمی که پیامبران در زندگی خود داشته‌اند تواضع و فروتنی بوده و در زندگی معمولی هیچ فرقی با دیگران نداشته‌اند، مدیران پایگاه‌ها و سایت‌های اطلاع‌‌رسانی نیز باید به این مسئله توجه کنند و کاربران را در مطالب خود شریک گردانند.

مبحث دیگری که در این سخنرانی به‌آن اشاره شد، نام سایت و یا صفحه وب و طراحی صفحه اصلی بود، فرهنگ دراین باره اظهار داشت: این عناوین از اهمیت زیادی برخوردار است، نام نباید به گونه‌ای باشد که افراد را دچار سوءتفاهم کند و برای همه فرهنگ‌ها پسندیده باشد. یعنی در یک فرهنگ نام نیکو و برگزیده و در فرهنگی یا زبانی دیگر نام زشت و با معانی نادرست باشد که این خود باعث عدم جذب مخاطب خواهد شد.

وی هر گونه ارائه المان‌های دینی و قرآنی را در وبلاگ‌های دینی و قرآنی حتی در انتخاب اسامی این صفحات وب غیر ضروری دانست و حتی انتخاب اسامی که به صورت غیر مستقیم این مفاهیم را منتقل سازد بسیار کاراتر و مفیدتر اعلام کرد.

جذب کاربران موجود در فضاهای گفت‌و‌گو و شناسایی آنها از طریق صفحه اطلاعات شخصی آنها از راه‌کارهای موجود در این باره است که فرهنگ در همایش پیام‌رسانی دینی و اینترنت به‌آن‌ها اشاره کرد.

وی در ادامه گفت: احترام به افراد از دیگر راه‌کارهای جذب و تبلیغ افراد به دین است که باید در فضای مجازی نیز رعایت شود.

همایش «‌پیام‌رسانی دینی و اینترنت» با هدف اشاعه فرهنگ استفاده از فضای مجازی در ارائه محتوای دینی دیروز با حضور دبیر شورای عالی اطلاع رسانی کشور در سالن شهیدقندی وزارت مخابرات از سوی مدرسه علمیه حضرت خدیجه (س) برگزار شد.





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: دوشنبه 87/3/13 ::: ساعت 1:47 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر