نوآوری در تولید نرمافزارهای قرآنی نیازمند مخاطبسنجی است
اگر شناخت مخاطبان به نحو صحیحی باشد و نیازسنجی مخاطبان، علمی انجام شود، در تولید نرمافزارهای نوین قرآنی بسیار تأثیرگذار خواهدبود.
فخاریان اظهار کرد: گرچه محتوای برنامههای جدید با برنامههای قبل تفاوت دارد اما عنوانش یکی است و این به مخاطب برای گزینش و انتخاب نرمافزارهای شرکت ما کمک بسیاری میکند.
مدبر عامل شرکت «پویا گستر مهر نور» ظرفیتهای موجود در حوزه نوآوری در نرمافزارهای قرآنی را به پژوهشگران ارجاع داد و خواستار بررسی ظرفیتهای موجود از جانب پژوهشگران شد.
وی بیان کرد: کارهای خوب و مفید بسیاری در عرصه نرمافزارهای قرآنی انجام شده و نرمافزارهای مفید و قابل استفادهای به بازار آمده، اما صحبت کردن درباره کارهای انجام شده آنقدر مفید نیست که صحبت درباره کارهای انجام نشده که پتانسیل شدن را دارند مفید است.
وی ادامه داد: بنابراین مهم این است که چه فعالیتهایی میتوانسته تا بهحال صورت بگیرد که صورت نگرفته و جه کارهایی میتوانسته انجام شود که انجام نشدهاست و این وظیفه محققان است که روی این مسئله تحقیق و تفحس کنند و نتایج تحقیقاتشان را در اختیار مؤسسات تولیدکننده نرمافزارها قرار دهند تا در تولید نرمافزارهای قرآنی، نوآوری انجام شود.
فخاریان گفت: نوآوری در محتواهای قرآنی هیچ محدودیتی وجود ندارد و در تولید محتوای قرآنی هیچ خط قرمزی نباید وجود داشته باشد.
مسئول سایت دانشگاه آزاد تصریح کرد: اگر شناخت مخاطبان به نحو صحیحی انجام شود، و نیازسنجی مخاطبان، علمی انجام شود، در تولید نرمافزارهای نوین قرآنی بسیار تأثیرگذار خواهدبود.
فخاریان ضمن تأکید بر تفکیک سنی مخاطبان جهت شناخت بهتر آنها و در نتیجه رفع بهتر نیازهای آنان افزود: تمام فعالیتهای شرکت «پویا گستر مهر نور» برای شناخت مخاطب و تمام تلاشهای آن برمبنای جذب مخاطب انجام میشود.
وی گفت: شناسایی مخاطبان ما در نمایشگاهها انجام شده؛ و نمایشگاههای قرآنی که در تهران و شهرستانها برگزار میشود مخاطبانی دارد که ما با ایجاد ارتباط مستقیم و چهره به چهره با آنان، مخاطبان خود را شناسایی میکنیم و به جذب آنان میپردازیم.
نظرات شما: نظر