دانشکده مجازی علوم حدیث دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش نهجالبلاغه میپذیرد
با صدور مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نخستین بار پذیرش دانشجو بهصورت اینترنتی در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم حدیث، گرایش نهجالبلاغه آغاز شد.
به گزارش قرآن بلاگ حجتالاسلام «سیدحمید حسینی»، مدیر دانشکده مجازی علوم حدیث، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، با اشاره به اینکه این دوره، اولین دوره آموزشی این دانشکده اینترنتی در مقطع کارشناسی ارشد است، گفت: پس از چهار دوره پذیرش دانشجو در دورههای الکترونیکی در مقطع کارشناسی رشته دانشگاهی علوم حدیث و با توجه به موفقیتآمیز بودن این تجربه، محتوای لازم برای آغاز دورههای آموزشی این دانشکده اینترنتی در مقطع کارشناسی ارشد فراهم شد.
وی افزود: آموزشهای غیرحضوری این دانشکده با تصویب شورای گسترش آموزش عالی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سطح تحصیلات تکمیلی نیز آغاز خواهدشد.
حجتالاسلام حسینی زمان ثبتنام در این دوره را از چهارم اسفند ماه سال جاری تا پایان فروردین سال 87 و زمان آغاز اولین ترم آموزشی آن را هفتم اردیبهشتماه 87 اعلام کرد.
نظرات شما: نظر
وبسایت پژوهشکده قرآن و عترت واحد مرودشت آغاز بهکار کرد
وبسایت رسمی پژوهشکده قرآن و عترت واحد مرودشت به نشانی «www.basaer.ir» فعالیت خود را آغاز کرد.
به گزارش قرآن بلاگ به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، وبسایت رسمی پژوهشکده قرآن و عترت واحد مرودشت به نشانی «www.basaer.ir» فعالیت خود را در بخشهای مختلف از جمله کاربران، پیوندها، ضمیمهها و اطلاعات آغاز کردهاست.
این وبسایت به منظور ارتقا سطح علمی و فرهنگی و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و استادان با فعالیتها و دستاوردهای قرآنی و دسترسی به آخرین اخبار و رویدادهای قرآن و عترت و اطلاعرسانی در این زمینه، راهاندازی شدهاست.
نظرات شما: نظر
کارگاه آموزشی وبلاگنویسی بانوان طلبه استانهای خراسان برگزار شد
کارگاه آموزشی وبلاگنویسی با حضور 60 نفر از بانوان طلبه منتخب از 30 مدرسه علمیه خواهران استانهای خراسان برگزار شد.
به گزارش قرآن بلاگ به نقل از مرکز خبر حوزه، در کارگاه آموزشی وبلاگنویسی بانوان طلبه استانهای خراسان در سه روز برگزار شد، طلابی که با فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی و مهارتهای اپراتوری آشنایی داشتند، حضور یافتند.
نظرات شما: نظر
«آگاهی بخشی» مهمترین نقش اینترنت در ورود امر به معروف و نهی از منکر به فضای مجازی است »
اینترنت در مرحله «آگاهی بخشی» نسبت به مضامین معروف و منکر نقش بسیار اساسی دارد، به ویژه اینکه نباید فراموش کنیم مخاطبان در عرصه مجازی و اینترنت طیف بسیار گستردهای را تشکیل میدهند.
نظرات شما: نظر
نظام جامع سالمسازی فضای سایبر تدوین شد
توسط مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نظام جامع سالمسازی فضای سایبر تدوین شدهاست.
به گزارش قرآن بلاگ به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، واحد ارتباطات شورای عالی اطلاعرسانی طی گزارشی از تدوین «نظام جامع سالمسازی فضای سایبر» کشور با تشکیل جلسات مشترکی که به همت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی برگزار شده خبر داد.
نمایندگانی از سوی شورای عالی اطلاعرسانی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قوه قضاییه و کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ در این جلسات گردهم آمده و در نتیجه این نشستها 25 اولویت به منظور ساماندهی فضای سایبر تعریف شدهاست.
بنابر اعلام دبیرخانه شورای عالی اطلاعرسانی، این شورا آمادگی خود را در خصوص مدیریت مواردی مانند تدوین نظام جامع سالمسازی فضای سایبر و پیشنویس قوانین موردنیاز برای سالمسازی فضای سایبر اعلام کردهاست.
نظرات شما: نظر
پرتال آخرین منجی مرجعی کارآمد برای تبلور اندیشههای مهدوی است
مدیر کمیته فنی جشنواره بینالمللی «آخرین منجی» تجمیع اطلاعات مهدوی در پرتال آخرین منجی را زمینه تبدیل شدن این پرتال به مرجعی کارآمد برای مباحث مهدویت دانست.
به گزارش قرآن بلاگ به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، جشنواره بینالمللی آخرین منجی، «آرش امینی»، مدیر عامل شرکت بسترسازان هزاره و مدیر کمیته فنی نخستین جشنواره بینالمللی آخرین منجی ضمن بیان این مطلب گفت: این پرتال دارای چند نوع سطح دسترسی و خدمات است و شامل امکاناتی چون اخبار مهدوی و انعکاس فعالیتهای جشنواره در رسانههای خبری و ایجاد ارتباط بین گروههای فعال در این زمینه میشود.
وی از طراحی بخش و شیوهای در پرتال برای استفاده بازدیدکنندگان با عنوان کتابخانه مهدویت و مقالات خبر داد و اظهار داشت: در این پرتال سیستم عضویت نیز طراحی شدهاست که علاقهمندان بعد از عضویت در این پرتال میتوانند از خدمات جشنواره بر حسب علاقهمندیشان استفاده کنند.
این کارشناس فناوری اطلاعات، امکان بهروز کردن اطلاعات و اخبار را از دیگر امکانات این پرتال برای دستاندرکارن مجموعه دانست و اظهار کرد: امکان دریافت آثار مهدوی بهصورت فایلهای صوتی و تصویری در این پرتال ایجاد شده که مهدیپژوهان پس از اعلام فراخوان ارسال آثار میتوانند آثار خود را از طریق این پرتال ارسال کنند.
امینی از داوری آثار ارسال شده مهدوی به پرتال آخرین منجی به صورت آنلاین خبر داد و گفت: در سیستم داوری این جشنواره هر یک از مسئولان پرتال بنا بر سطح دسترسی تعریف شده خود میتوانند نظرشان را درباره آثار ارائه دهند و این مراحل از بازبینی اولیه تا بازبینی نهایی به صورت آنلاین انجام میشود و در همان حال صاحب اثر میتواند در جریان نظر داوران قرار گیرد.
وی به تمهیدات این پرتال برای جلوگیری از بروز مشکل هنگام ارسال آثار اشاره و بیان کرد: پس از اعلام فراخوان ارسال آثار مهدوی از سوی مسئولان جشنواره بینالمللی آخرین منجی، بخشی با عنوان helpدر پرتال قرار میگیرد و شماره تماسی برای پشتیبانی و رفع مشکلات اعلام میشود تا علاقهمندان پس از مطالعه این بخش آثار خود را ارسال کنند و در صورت بروز مشکل با پشتیبانی پرتال تماس بگیرند.
مدیر عامل شرکت بسترسازان هزاره با اشاره به اینکه تکنولوژی بهکار رفته در این پرتال پلت فرم open source است، بیان کرد: کاربران میتوانند به راحتی در راستای توسعه این پرتال فعالیت کنند و پیشبینی میشود که در آیندهای نزدیک بازدیدکننده زیادی داشته باشد.
وی افزود: تلاش میشود تمام اطلاعات و پایگاههای مهدوی در این پرتال گنجانده و این مجموعه به صورت مرجعی برای مباحث مهدوی تبدیل شود.
امینی در ادامه با توجه به اینکه این پرتال تحت سرور صدا و سیما قرار گرفته سطح امنیت آن را بسیار خوب توصیف کرده و متذکر شد: ارسال مقاله، مشاهده مقالات ارسال شده قبلی و استفاده از خبرنامه سایت به صورت ایمیلی از دیگر امکاناتی است که در این پرتال تعبیه شدهاست.
وی در پایان با اشاره به سه زبانه بودن پرتال جشنواره آخرین منجی به نشانی «www.Lsf.ir» تصریح کرد که نسخههای عربی و انگلیسی پرتال در تاریخ 5 اسفندماه سال جاری افتتاح خواهدشد.
نظرات شما: نظر
محمد خامهگر: ترجمه فولادوند بهترین نوع ترجمه معادل است
ترجمه فولادوند در تقسیمبندی ترجمههای قرآنی جزو ترجمههای معادل قرار میگیرد و از لحاظ دقت و روانی، در گروه ترجمه معادل جزو بهترینهاست؛ ترجمه معادل تلاش دارد تا جایی که ممکن است وفادار به متن باشد.
نظرات شما: نظر
استاد حوزه: منعهای بدون جایگزین به تقویت هجوم فرهنگی در فضای مجازی منجر میشود
اشتباه در نحوهی امر به معروف و نهی از منکر باعث میشود که جوانان جذب سایتهای خارجی میشوند و به محض ورود به این سایتها، سمهای موجود به شکل منکر و شیطانی وارد فکر و روحشان میشود و لطمه میخورند، تهاجم فرهنگی نیز نتیجه همین منعهای بدون جایگزین است.
حجتالاسلام «هادی زینالعابدین»، رئیس اداره الکترونیک بینالملل مجمع جهانی اهل بیت و استاد سطح عالی حوزه، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، از نحوه اجرای امر به معروف و نهی از منکری که در حال حاضر رایج است انتقاد کرد و گفت: اگر آسیبشناسی کنیم میتوانیم جایگزینهای مناسب برای منکرها در اینترنت پیدا کنیم، مشکل ما این است که همواره منع میکنیم، بدون اینکه جایگزینی قرار بدهیم و این اشتباه است.
این استاد سطح عالی حوزه، افزود: دین اسلام زمانی که بتها را هک کرد و «خدا» را جایگزین کرد، منع خالی جوان را اقناع نمیکند و اینکه تنها بگوییم نکن، این کار حرام است، ممنوع است و ... جوان، را بیشتر به سمت منکرها سوق میدهد.
نظرات شما: نظر
معرفی سه هزار کتاب عاشورایی در «خواندنیها»ی سایت رهپویان وصال
بخش «خواندنیها»ی سایت رهپویان وصال با معرفی بیش از سه هزار کتاب عاشورایی بهروز شد.
به گزارش قرآن بلاگ به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، بخش «خواندنیها»ی سایت رهپویان وصال با معرفی بیش از سه هزار کتاب عاشورایی که توسط پژوهشکده تحقیقات اسلامی تهیه و به ترتیب حروف الفبا قرار دارند، بهروز شدهاست.
نظرات شما: نظر
دانشنامه پایگاه حوزه با 700 مطلب درباره «امام حسین» و «حضرت ابوالفضل»(علیهماالسلام) تکمیل شد
مطالب مربوط به موضوع«امام حسین» و «حضرت ابوالفضل»(علیهماالسلام) در دانشنامه پایگاه اینترنتی حوزه کامل شد.
به گزارش قرآن بلاگ به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، «ابراهیم سیوندی»، مسئول ورود اطلاعات پایگاه حوزه، با اعلام این خبر گفت: موضوع امام حسین(ع) در نسخه قدیم دارای 5 شاخه و بین 40 تا 50 مطلب بود که این آمار در نسخه جدید به 20 شاخه اصلی، 11 شاخه فرعی و بیش از 600 مطلب ارتقا یافتهاست.
نظرات شما: نظر