بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و تبریک ولادت ام ابیها فاطمه زهرا (سلام الله علیها ) و روز مادر در ادامه مطلب قبلی در این پست سعی می کنم پاسخ سوال زیر را خدمتتان عرض نمایم
یعنی در آن زمان اسلام را آنچنان از لابلای انبوه خرافات و تحریفات و تفاسیر نادرست بیرون می آورد که گویی بنایی کاملا نو و جدید ساخته است .
در مورد کتاب جدید نه مفهوم ان است که که یک کتاب آسمانی جدید بر او نازل می شود چرا که امام قائم است و حافظ دین نه پیامبر و آورنده کتاب جدید بلکه قران را چنان از زوایای تحریفهای معنوی و تفسیرهای نادرست بیرون می کشد که می توان نام کتاب جدید بر آن گذاشت .(حکومت جهانی مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، آیت الله العظمی مکارم شیرازی ، ج یازدهم، انتشارات نسل جوان ، سال 1380، ص 285)
شاهد این گفتار علاوه بر صراحت قران در زمینه ختم نبوت در ایه 40 سوره اجزاب و گذشته از روایاتی که صریحا مساله خاتمیت پیامبر اسلام را ثابت می کند احادیث متعددی است که تصریح می کند او با همان روش پیامبر اسلام و کتاب و سنت و آئین او بر می خیزد .(همان ص 286)
عبدالله بن عطا می گوید : از امام صادق (علیه السلام ) پرسیدم روش و سیره مهدی (روحی له الفداه) چگونه است ؟ امام در پاسخ فرمود : همان کاری را که رسول خدا انجام داد انجام می دهد، برنامه های (نادرست ) پیشین را ویران می سازد همانگونه که رسول خدا اعمال جاهلیت را ویران ساخت و اسلام را نوسازی می کند (بحار الانوار، چاپ موسسه الوفاء بیروت 1404 هجری قمری، ج 52 ص 352)
و در کتاب اثبات الهدی می خوانیم که پیامبر (صلی الله علیه و اله )فرمود :قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) از فرزندان من است ....مردم را به پیروی من و آئین من وا می دارد و آنها را به کتاب پروردگارم دعوت می کند(اثبات الهدی، همان ، ج 7 ص 78)
یا حق
نظرات شما: نظر
با سلام و ادب و تبریک میلاد صدیقه طاهره به شما دوستان عزیز
در این پست به یکی از سوالات مطرح شده جواب می دهم ،با امید توفیقات روز افزون همه شما
پرسش: اوصاف حضرت محمد(صلى الله علیه وآله)را در قرآن بنویسید؟
پاسخ : در قرآن کریم ، اوصاف متعددى براى پیامبراسلام(صلى الله علیه وآله)بیان شده است که به برخى از آن ها اشاره مى کنیم :
1. «رحمة للعالمین »: پیامبر نسبت به همه جهانیان رحمت بود. (انبیاء، 107)
2. «شاهد»: پیامبر اسلام هم شاهد بر اعمال امت است و هم شاهد و گواه بر انبیاى پیشین . (احزاب ، 45)
3. «مبشر»: پیامبر، بشارت دهنده نیکوکاران به پاداش بى پایان پروردگار، به سلامت و سعادت جاودان و به پیروزى و موفقیت پرافتخار است . (احزاب ، 45)
4. «نذیر»: پیامبر اسلام ، انذار دهنده کافران و منافقان از عذاب دردناک الهى ، از خسارت تمام سرمایه هاى وجودى و از سقوط در دامان بدبختى در دنیا و آخرت است . (احزاب ، 45)
5. «سراج منیر»: پیامبر، مشعل نور افشان است ; معجزات و دلایل روشن ، نشانه هاى صدق دعوت اوست ; او چراغ روشنى است که خودش گواه خویش است ; تاریکى ها را مى زداید و چشم ها و دل ها را به سوى خود متوجه مى کند. (احزاب ، 46)
6. «شدت ارتباط پیامبر با مردم »: به تحقیق پیامبرى از خودتان براى تان آمد. (توبه ، 128)
7. «رئوف و رحیم بودن نسبت به مؤمنان »: با مؤمنان رئوف و رحیم است . (توبه ، 128)
و...
نظرات شما: نظر
منبع: www.iqna.ir
نظرات شما: نظر