تکرار 600 هزار بار کلمه «قرآن» در وبلاگستان | ||||||||||||||||||
گروه وبلاگ: بر اساس آمار به دست آمده توسط جستجوگر گوگل، کلمه «قرآن» 598460 بار در محتوای تولید شده در سرویسدهندههای وبلاگ داخلی و خارجی تکرار شدهاست. به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، وبلاگ، یک صفحه وب(مشابه یک رسانه شخصی) و با قابلیت دستیابی عموم کاربران به آن است. بیشتر وبلاگها دارای یک خط فکری خاص هستند و به نوعی آن را دنبال میکنند. سبک و شیوه وبلاگها عموماً شخصی، غیررسمی و یا خودمانی است. با استفاده از ابزارهای رایگان موجود بر روی وب میتوان به سادگی اقدام به ایجاد و نشر اطلاعات بر روی وبلاگ، کرد.(سخا روش،1382)
پدیده وبلاگ و وبلاگنویسی با استقبال خوبی میان دینداران و مسلمانان روبهرو شدهاست و سرویسدهندههای وبلاگها با توجه به همین موضوع و با هدف ایجاد بستر و ابزاری مناسب برای ایجاد و مدیریت وبلاگها فعالیت خود را در این حوزه آغاز کردهاند. در گزارش زیر برآنیم تا آماری از تعداد دفعات تکرار کلمه «قر آن» در محتواهای تولید شده در سرویسدهندههای ایرانی بلاگفا، پارسیبلاگ، پرشینبلاگ، بلاگاسکای، مسجدبلاگ و میهنبلاگ و سرویسدهندههای خارجی بلاگر یا بلاگاسپات و وردپرس ارائه کنیم. بر اساس آمار به دست آمده توسط جستجوگر گوگل کلمه «قرآن» 598460 بار در محتوای تولید شده در سرویسدهندههای داخلی و خارجی تکرار شدهاست.
نتایج به دست آمده از جستجوی گوگل نشان میدهد در محتوای بیش از یک میلیون وبلاگی که در سرویسدهنده بلاگفا فعالیت میکنند، کلمه قرآن 256000 مرتبه تکرار شدهاست. عناوین ده وبلاگی که در سرویسدهنده بلاگفا فعالیت میکنند و در صفحه اول جستجوگر گوگل نمایش داده میشود، وبلاگهای قرآن مصور، عشق واقعی، قرآن و ریاضی، ترجمه فارسی قرآن، درمان با قرآن، در محضر قرآن و عترت، تدبر در قرآن، مجمع قرآن سنندج، اعجاز قرآن و قرآن - اسلام است. وبلاگ «قرآن مصور» به نشانی «quranemosavar.blogfa.com» فعالیت خود را در سرویسدهنده بلاگفا از اول آبانماه 1384 توسط «فهیمه» آغاز کرده و تاکنون پنجاه و هشت پست را بهروز کردهاست. وبلاگ «عشق واقعی» به نشانی «booyehbehesht-quran.blogfa.com» فعالیت خود را از تاریخ پنجم تیرماه 1384 توسط «منتظر آقا» آغاز کرده و تاکنون صد و پنجاه و سه پست را بهروز کردهاست. وبلاگ «قرآن و ریاضی» به نشانی «quran-math.blogfa.com» وبلاگی درباره اعداد و روابط آنها با اجزاء قرآنکریم است که فعالیت خود را از دیماه 1384 آغاز کرده و تا کنون بیست پست را بهروز کردهاست. وبلاگ «ترجمه فارسی قرآن» به نشانی «www.entezarqran.blogfa.com»، وبلاگ «درمان با قرآن» به نشانی «montazerane-nor-fraj.blogfa.com»، وبلاگ «در محضر قرآن وعترت» به نشانی «askari110.blogfa.com»، وبلاگ «تدبر در قرآن» به نشانی «www.tad.blogfa.com» و ... از دیگر عناوین ده وبلاگ صفحه اول جستجو(search) گوگل هستند.
نتایج جستجو(search) گوگل در بین بیش از 800000 وبلاگی که در سرویسدهنده پرشینبلاگ ثبت شده، حدود 24700 مرتبه از کلمه «قرآن» در متن پستها و عناوین وبلاگها استفاده شدهاست. وبلاگ «قرآن در آینه معصومین» به نشانی «www.persianblog.ir»، وبلاگ «قرآن من» به نشانی «myquran.persianblog.ir»، وبلاگ «قرآن بخوان» به نشانی «quran19.persianblog.ir»، وبلاگ «از قرآن بپرس(ask quran)» به نشانی «saeed623.persianblog.ir» عناوین ده وبلاگی است که در صفحه اول جستجو(search) گوگل آمدهاست. از دیگر وبلاگهای صفحه اول جستجو(search) گوگل میتوان به «نکاتی از زبان قرآن» به نشانی «www.persianblog.ir»، «قرآن و ما» به نشانی «quranandme.persianblog.ir»، «کانون قرآن توحید» به نشانی «golpasand123.persianblog.ir»، «تاریخ قرآن» به نشانی «ramazan1346.persianblog.ir» و ... اشاره کرد.
نتایج به دست آمده از موتور جستجوگر گوگل نشان میدهد در بین بیش از 50000 وبلاگی که در سرویسدهنده پارسیبلاگ فعالیت میکنند، حدود 42800 مرتبه واژه قرآن بهکار رفتهاست. وبلاگهای «تاریخ قرآن(History of Quran)» به نشانی «www.tarikhequran.parsiblog.com»، وبلاگ «Ask quran» به نشانی «saeed623.parsiblog.com»، وبلاگ «علوم قرآنی(Quranic Sciences)» به نشانی «oloomequran.parsiblog.com» عناوین برخی از ده وبلاگ صفحه نخست جستجو(search) گوگل هستند. وبلاگهای «مجله قرآنی»، «گفتوگوی دوستی با قرآن»، «کتابخانه تخصصی قرآن»، «پرسمان قرآن» و «ختم قرآن» عناوین دیگر وبلاگهای فعال سرویسدهنده پارسیبلاگ با رویکرد بیان مفاهیم قرآنی هستند.
نتایج به دست آمده از جستجوی کلمه قرآن توسط موتور جستجوگر گوگل در بین تمام پستها و عناوین وبلاگهای سرویسدهنده بلاگاسکای استفاده حدود 37500 مرتبه از کلمه قرآن است. وبلاگهای «قرآن و قرآنپژوهی» به نشانی «quranblog.blogsky.com»، «تسنیم» به نشانی «qurankarym.blogsky.com»، «ازدواج موقت در قرآن» به نشانی «qoranr.blogsky.com»، «فال قرآن» به نشانی «www.alcoran.blogsky.com» عناوین ده وبلاگی بوده که در صفحه اول سرچ گوگل در دسترس کاربران قرار میگیرد.
در جستجویی که موتور جستجوگر گوگل در سرویسدهنده «مسجدبلاگ» از کلمه قرآن انجام داده، حدود 56 مرتبه این کلمه در وبلاگهای ثبتشده این سرویسدهنده تکرار شدهاست. وبلاگ «محفل انس با قرآنکریم» به نشانی «shemiran.masjedblog.ir»، وبلاگ «فصل آگاهی» به نشانی «fasleagahi.masjedblog.ir»، وبلاگ «حسینه سرور آزادگان» به نشانی «azadegan.masjedblog.ir» عنوان ده وبلاگ نخست صفحه جستجو(search) گوگل است.
نتایج به دست آمده از جستجوی گوگل در بین وبلاگهای ثبت شده در سرویسدهنده وبلاگ «میهنبلاگ» استفاده از حدود 209000 مرتبه از کلمه قرآن است. «پژوهشی در قرآن»، به نشانی «www.qoran.mihanblog.com»، «لینکستان قرآن و حدیث» به نشانی «www.qulink.mihanblog.com»، «ویژهنامه الکترونیکی قرآن مصور» به نشانی «www.qoran.mihanblog.com» وبلاگهای صفحه نخست موتور جستجو(search) گوگل است.
نتیجه جستجوی واژه «قرآن» در موتور جستجوگر گوگل در پستها و وبلاگهای ثبت شده سرویسدهنده «بلاگاسپات» استفاده حدود 21100 این کلمه است. وبلاگهای «اسلام و قرآن» به نشانی «osareh1.blogspot.com»، «ازقرآن بپرس» به نشانی «quran623.blogspot.com»، «جلسه قرآن» به نشانی «بیخبری» به نشانی «bikhabari.blogspot.com» و ... عناوین ده وبلاگ صفحه نخست جستجوی گوگل است.
نتایج به دست آمده از جستجوی واژه قرآن در سرویسدهنده خارجی وردپرس(wordpress) حدوداً تکرار 7360 بار این کلمه را در وبلاگهای ثبتشده را نشان میدهد. «آیات قرآن» به نشانی «fa.wordpress.com»، «شگفتیهای پزشکی در قرآن» به نشانی «aseman.wordpress.com» و ... عناوین وبلاگهایی هستند که در صفحه اول جستجوی گوگل موجود هستند. |
نظرات شما: نظر
نظرات شما: نظر
به گزارش «جهان» و به نقل از شبکه خبر، این قرآن 46 کیلوگرمی در ابعاد 50 در 70 سانتیمتر به خط «عثمان طه» نگاشته و به زبان انگلیسی هم ترجمه شده است. در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، سه هزار قرآن خطی و دو هزار قرآن سربی که از نظر قدمت خط، تذهیب و کاغذ، بسیار کم نظیر است، وجود دارد. همچنین در گنجینه قرآن حرم مطهر حضرت امام رضا (ع)، قرآنهایی شریف منسوب به دست خط مبارک ائمه اطهار (ع) وجود دارد.
نظرات شما: نظر
فروشگاههای زنجیرهای اوت زون و شرکت ترست ای دی یکی از شرکتهای مربوط به صدور شناسنامه و کارتهای شناسائی روز گذشته به جمع محکوم کنندگان سافدج پیوست و اعلام کردند: از این به بعد هرگونه بروشور تبلیغی شبکه تلویزیونی موهن به قرآن را به دور انداخته و در حمایت از مسلمانان تبلیغات آن را متوقف خواهیم کرد.
شرکت های جی سی بینی، اوفیس ماکس، سیتریکس و12 موسسه اسلامی فعال امریکا این برنامه اهانت آمیز به قرآن و مسلمانان را که از 350 ایستگاه تلویزیونی پخش میشد را محکوم کردند.
میکل سافدج گوینده مشهور آمریکایی تلویزیون، دربرنامهای با عنوان «امت وحشی» که به صورت مستقیم پخش می شود دراقدامی بی سابقه جملات اهانت آمیز خود به مسلمانان را اینگونه عنوان کرد: من هرگز از همسر خود نمیخواهم که حجاب بر سر کند و نقاب هم هرکز به صورت خترم نمی اندازم، چنان که رو به مکه هم نماز نخواهم خواند، ای مسلمانان شما اگر کار مرا نپسندید میتوانید بمیرید. من از این به بعد نمیخواهم در مورد اسلام حتی کلمهای بشنوم چراکه از شما خسته شدهام».
اهانت و گستاخی این گوینده تا آنجا رسید که وی ضمن ابراز خشم و نارضایتی از دولت آمریکا به دلیل دادن اجازه ورود به مسلمانان، در ادامه گفت: چگونه به مسلمانان اجازه ورود به آمریکا میدهید در حالی که سند و کتاب عقب ماندگی خود را به همراه دارند.
وی همچنین ضمن اهانت به قرآن کریم ادعا کرد: قرآن کریم به هیچ عنوان کتاب آزادگی نبوده، بلکه کتاب بندگی استة که چیزی جز دشمنی و کینهتوزی را آموزش نمیدهد، پس آموزش آن امری بی فایده بوده و آنچه امروز امریکا بدان نیازمند است، بازگرداندن مسلمانان به کشورهایشان و بیرون کردن آنها از امریکاست.
این مجری تلویزیون آمریکا ادعا کرد: قانون آمریکا بزرگترین سند برای آزادی است و هر امت عاقلی از این قانون پیروی می کند.
نظرات شما: نظر
"اصطلاحنامه معارف قرآن" به چاپ دوم رسید | |
قرآن: کتاب اصطلاحنامه معارف قرآن برای دومین بار از سوی مرکز فرهنگ و معارف قرآن منتشر شد.
|
نظرات شما: نظر
کتاب تفسیر سوره منافقون اثر آیت الله نجفی به بازار قرآنی آمد | |
قرآن: تفسیر سوره منافقون از سلسله درس های تفسیر قرآن آیت الله شمس الدین نجفی و با شمارگان 3500 نسخه ویرایش شد.
|
نظرات شما: نظر
نمایش ترجمه قرآن کریم به 21 زبان در کتابخانه ملی یمن | |
بین الملل: یک مرکز فرهنگی در یمن نسخه هایی از ترجمه قرآن کریم به 21 زبان زنده دنیا را به کتابخانه ملی این کشور تقدیم کرد. به گزارش خبرگزاری شبستان، مرکز فرهنگی فراخوانی اقلیت های غیر مسلمان صنعا، نسخه هایی از ترجمه قرآن کریم به 21 زبان زنده دنیا نظیر انگلیسی، فرانسوی و آلمانی را برای عرضه و استفاده قرآن پژوهان و دانش پژوهان به کتابخانه ملی یمن اعطا کرد. |
نظرات شما: نظر
قرآن عامل معرفی اسلام ناب به جهانیان است | |
قرآن: قرآن پژوه آرژانتینی شرکت کننده در پنجمین همایش بانوان قرآن پژوه قرآن را عامل هدایت انسان ها به اسلام ناب معرفی کرد. به گزارش خبرگزاری شبستان، سمیه یونس از کشور آرژانتین در بخش سوم پنجمین همایش بین المللی بانوان به قرآن پژوه ، قرآن را زمینه ساز هدایت انسانها به اسلام ناب معرفی کرد. |
نظرات شما: نظر
حداد عادل: نگاه قرآن به زن بالاترین سند تکریم وی در جامعه اسلامی است | |
قرآن: رییس مجلس شورای اسلامی بااشاره به عدم تفاوت میان زن و مرد در قرآن گفت: نگاه قرآن به زن بالاترین سند تکریم وی در جامعه اسلامی است. به گزارش خبرگزاری شبستان، غلامعلی حداد عادل، رییس مجلس شورای اسلامی در پنجمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه تمسک به قرآن را عامل رسیدن به خودباوری دانست و گفت: با تمسک و توسل به قرآن می توانیم درعرصه جهانی روی پای خود بایستیم. |
نظرات شما: نظر
سردار باقرزاده: برخی فعالیتهای سینمایی و مطبوعاتی، مردم را از پرداختن به قرآن بازمیدارد | ||||
گروه فعالیتهای قرآنی: بخشی از فعالیتهایی که در حوزه فرهنگ، مطبوعات، سینما و غیره در جامعه صورت میگیرد صوارف است و ما را از پرداختن به قرآن باز میدارد. سردار «میرفیصل باقرزاده» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) با بیان این مطلب گفت: برای انس با قرآن باید درصدد کاهش و حذف عواملی باشیم که انسان را از مواردی که با آن مانوس است غافل و منصرف میکند و در اصطلاح به این عوامل«صوارف» میگویند. رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در ادامه افزود: بخشی از فعالیتهایی که در حوزه فرهنگ، مطبوعات، سینما و غیره صورت میگیرد، صوارف است و ما را از پرداختن به قرآن باز میدارد و به هر حال جایگاه این صوارف باید مشخص شود که تا چه حد در زندگی ما اثر میگذارد و اگر برای صوارف از حد متعارف بیشتر تبلیغ شود عموم مردم را درگیر میکند و بهترین زمان فکری انسان را مشغول به عواملی میکند که در درجه پایینی از اهمیت قرار دارند. باقرزاده در پاسخ به این سئوال که چه راهکارهایی برای تداوم انس با قرآن میان مردم پس از ماه مبارک رمضان وجود دارد، اظهار کرد: باتوجه به این که از قرآن باید در بهترین ساعات روز که توانایی ذهنی بالا است، استفاده کرد، باید به دنبال روشهایی باشیم که میتواند اثرگذار باشد و میل تحقیقاتی جوانان را تحریک کند. سردار باقرزاده گفت: حتی در مدارس، معلمان باید در زمینههای مختلف، عناوینی را به دانشآموزان ارائه دهند تا دانشآموزان در این زمینهها بر مبنای قرآن تحقیق و مطالب خود را ارائه کنند تا به این ترتیب به ارتقاء سطح علمی و قرآنی دانشآموزان کمک کرده باشیم.
وی در پاسخ به این پرسش که نقش رسانهها، مطبوعات، سخنرانان و وعاظ مذهبی در تداوم بخشی انس مردم جامعه با قرآن و به ویژه جوانان چیست، عنوان کرد: این که مطبوعات چهقدر مخاطبان مورد نظر یعنی جوانان را تحت پوشش فعالیتهای قرآنی قرار میدهند نمیدانم زیرا به نظر من جوانان نوع ارتباطشان با مطبوعات بیشتر مطالعه صفحات ورزشی است و کمتر به مباحث سیاسی و فرهنگی توجه دارند و در هنر هم بیشتر به دنبال موسیقی هستند. رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس عنوان کرد: عامه جوانان ما، حتی اشخاص برجسته قرآنی را نمیشناسند و نیاز به فرهنگسازی دراز مدت برای اطلاعرسانی قرآنی به جوانان و مردم توسط همه بخشهای مرتبط داریم که در راس آن، شناسایی عوامل برانگیزاننده و تقویت این بخشها همچنین شناخت عوامل باز دارنده و حذف این عوامل قرار دارد. وی در پایان ضمن تشکر از فعالیتهای خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) یادآور شد: امیدوارم این فعالیتها پر بارتر از گذشته در خدمت اطلاعرسانی قرآنی به عموم مردم و به ویژه جوانان باشد، همچنین این که این خبرگزاری به چندین زبان در جهت اطلاعرسانی قرآنی به همه اقشار و ملیتها فعالیت میکند بسیار قابل تقدیر است. |
نظرات شما: نظر