رفع مظلومیت از فرهنگ با اتکا به اندیشه و معرفت قرآنی میسر می شود | |
قرآن: رییس رادیو جوان تحول و رفع مظلومیت از هنر و فرهنگ را نیازمند تحول و رفع مظلومیت در برنامه ریزی با اتکا به فکر، اندیشه و معرفت قرآنی دانست.
http://www.shabestan.ir |
نظرات شما: نظر
مسابقة سفر قرآنی به کارگردانی نورالدین سبحانی و تهیه کنندگی عبدالصاحب امیری کلید خورد. اکبر خاکسار هرندی مدیرگروه محافل و مسابقات درگفتگو با واحد خبر روابط عمومی شبکه قرآن گفت: این مسابقه در قالب جنگ قرآنی با استفاده از ابزارهای نوین و زیابی رسانه ای ارائه و پخش می شود. وی افزود: مسابقه سفر قرآنی در 52 قسمت 50 دقیقه ای با آیتم های مختلف زیر تهیه و تولید می شود : آیتم اطلاعات عمومی، تشخیص واژه های صحیح قرآنی، بخش نمایش فیلمهای تاریخی و اسلامی(همانند سریالهاو فیلم های مردان آنجلس ، ولایت عشق و امام علی علیه السلام و ... ) ، آیتم ادبیات قرآنی(که در این مرحله ابیاتی از شاعران بزرگی چون مولوی – سعدی و حافظ قرائت شده و شرکت کنندگان بایستی به آیه ای که متن شعر توسط شاعر آن سروده شده است اشاره نمایند) ، بخش شناخت قاریان قرآن (ابتدا تلاوتی پخش می شود و شرکت کننده بایستی قاری و سوره تلاوت شده را اشاره نماید) و در نهایت آیتم با قاریان قرآن . زمان پخش این مسابقه از شبکه قرآن سیما از اول آذر ماه روزهای پنج شنبه ساعت14:30 بعد از ظهر و روزهای جمعه ساعت 8:30 صبح از شبکه چهار سیما در نظر گرفته شده است. خاکسار هرندی خاطر نشان کرد: شرایط شرکت در این مسابقه داشتن حداقل 17 و حداکثر 40 سال سن است که حتماً یکی از شرکت کنندگان مرد و آشنای با قرآن باشد. وی با بیان این مطلب افزود: جوایز سفرقرآنی در مرحله پایانی عبارتند از کمک هزینه سفرحج عمره – کمک هزینه سفر مشهد مقدس . ایشان در خاتمه بیان کرد: احمد منصوری، بهروز یاریگل، مصطفی رسولی و ..... با عنوان کارشناس در تمام مراحل مسابقه سفر قرآنی حضور دارند.
http://qurantv.irib.ir
نظرات شما: نظر
|
||
پادکست «مرکز مجازی آموزش شیعه» در تمام پستهای خود به بحث و گفتوگو درباره قرآن و مسیحیت پرداختهاست. به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، پادکست «مرکز مجازی آموزش شیعه» به نشانی «shiatc.cast.ir» برای بهروز کردن کستهای خود از سرویسدهنده وبلاگهای صوتی کست استفاده میکند. وبلاگ صوتی «مرکز مجازی آموزش شیعه» فعالیت خود را از بیست و یکم آبانماه 1385 آغاز کرده و تاکنون سی و پنج کست را در وبلاگ خود قرار دادهاست. موضوع عمده پستهای وبلاگ صوتی «مرکز مجازی آموزش شیعه»، سخنرانیهای «حسین فریدونی» درباره قرآن و مسیحیت بوده و در هر پست امکان دانلود فایل صوتی سخنرانی نیز فراهم شدهاست. بررسی انجیل برنابا، نظر قرآن درباره اعتقاد مسیحیان، بشارت کتابهای مقدس، نقش پولس در مسیحیت و عشاء ربانی عناوین برخی از پستهای پادکست «مرکز مجازی آموزش شیعه» است. از دیگر عناوین پستهای وبلاگ صوتی «مرکز آموزش مجازی شیعه» میتوان به معرفی حضرت مسیح(ع) در قرآن و انجیل، مبحث مهم تثلیث، فرقههای عمده مسیحیت، رسالت و محتویات حضرت مسیح(ع)، اناجیل اربعه و کتابهای پیوسته آن و ... اشاره کرد. |
http://www.qurancity.ir
نظرات شما: نظر
ابراز نگرانی از ورود قرآنهایی با ترجمه تحریفشده به کشور |
||
استاندار ایلام با اعلام این که این قرآنها که توسط عربستان با ترجمه فارسی منتشر شدهاند، در معانی آیات دچار اشکالاتی هستند، گفت: این قرآنها باید از مساجد استان جمعآوری شوند.پادشاهی سعودی از سالها قبل به انتشار قرآن با ترجمه به زبانهای مختلف دنیا از جمله فارسی میپردازد، اما معمولا قرآنهای با ترجمه فارسی را به زوار ایرانی نمیدهد. پس از انتشار اخباری در زمینه ورود و توزیع قرآنهایی با ترجمه تحریفشده، استاندار ایلام دستور جمعآوری این قرآنها را صادر کرد. به گزارش خبرنگار «تابناک»، علی محمد آزاد چندی پیش در جمع ائمه جمعه شهرستانهای این استان با اشاره به این مطلب گفت: بنا بر اطلاعات موثق، این قرآنها که توسط عربستان با ترجمه فارسی منتشر شدهاند، در معانی آیات دچار اشکالاتی هستند. وی خاطر نشان کرد: وهابیون به شدت روی این مسئله کار کرده و محتوای آیات قرآنی را تغییر دادهاند که باعث تحریف میشود و باید خطر این روند را جدی گرفت. وی گفت: این قرآنها که در عربستان سعودی انتشار یافتهاند، باید از مساجد استان جمعآوری شوند و به جای آنها قرآنهای چاپ ایران تهیه و در اختیار مردم و مساجد قرار گیرد. در همین زمینه یک منبع آگاه در استانداری ایلام به خبرنگار «تابناک» گفت: این قرآنها عمدتا از سوی زواری که از عربستان میآیند، وارد کشور شده و به طور عمده و در مراکز مشخص و معلومی توزیع نمیشود، با این حال تأثیرات آنها میتواند بسیار مخرب باشد. وی در همین زمینه ادامه داد: تا چند سال پیش روال معمول، اهدای قرآنهای عربی پادشاهی عربستان به زوار ایرانی بود، ولی از مدتی پیش به دلایل نامعلوم اداره انتشارات سلطنتی این کشور قرآنها را با ترجمه فارسی و با تحریف به چاپ رسانده است که موجب پدید آمدن نگرانیهای بسیاری شده است. در این حال یک منبع آگاه در بعثه رهبر انقلاب به خبرنگار «تابناک» گفت: پادشاهی سعودی از سالها قبل به انتشار قرآن با ترجمه به زبانهای مختلف دنیا از جمله فارسی میپردازد، اما معمولا قرآنهای با ترجمه فارسی را به زوار ایرانی نمیدهد و تنها آنها را در حرمین شریفین برای استفاده زوار قرار میدهد. وی افزود: ترجمه فارسی این قرآنها توسط شخصی به نام دهلوی انجام شده و مشکل چندانی ندارد، اما تفاسیر نادرستی از آیات نیز به صورت پاورقی در این قرآنها منتشر شده که پاسخ و رد آنها هم در نشریات پژوهشی قرآنی داده شده است. گفتنی است، چندی پیش نیز یکی از مقامات سابق افغانستان در این کشور اقدام به ترجمه تحریفآلود قرآن کرد که با واکنش شدید لویی جرگه (مجلس افغانستان) و علمای بزرگ این کشور مواجه شد و حتی نسخههایی از این قرآن نیز وارد ایران و در برخی شهرها پخش شد.با این حال مشخص نیست آنچه استاندار ایلام درباره آن سخن گفته ترجمه جدیدی است یا همان ترجمه دهلوی چاپ سعودی است. http://www.qurancity.ir |
نظرات شما: نظر
به همت موسسه قرآنی نور القطیف؛
کتاب حرکت و اصلاح اسلامی از دیدگاه قرآن در عربستان منتشر شد
رسا، سرویس بینالملل ـ کتابی تحت عنوان «حرکت اسلامی از دیدگاه قرآن» به قلم عباس امیر توسط مؤسسه قرآنی نورالقطیف عربستان منتشر شد.
عباس امیر در مقدمه این کتاب نوشته است: هدف از اصلاح، باقی ماندن بر حق، خیر، زیبایی و از بین بردن باطل و زشتی است و این هدفی است که همه انسانها در طول زمان و در هر مکانی بر آن اتفاق نظر داشتهاند.
وی در بخش دیگر از کتاب با تکیه بر آیات قرآن کریم و درک مفاهیم و مضامین قرآنی به بررسی اصلاح و نوگرایی در زندگی بشریت میپردازد.
لازم به ذکر است عباس امیر پژوهشگر مطالعات قران و همچنین عضو اتحادیه ادیبان و نویسندگان عرب کشور عراق میباشد.
انتهای خبر // خبرگزاری رسا //www.rasanews.com
نظرات شما: نظر
جزئیات خبر / زمان مخابره خبر :21/8/1386 11:15:0 تعداد بازدید کنندگان خبر:36
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام احمد مبلغی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بیستم آبانماه، در نشستی حجت الاسلام محمد صادق یوسفی مقدم را به عنوان رییس جدید مرکز فرهنگ و معارف قرآن منصوب کرد.
انتهای خبر // خبرگزاری رسا //www.rasanews.com |
نظرات شما: نظر
انتشار «گوهری در صدف»؛ ویژهنامه اینترنتی میلاد حضرت معصومه(ع) | ||
گروه وبلاگ: پایگاه اینترنتی تبیان به مناسبت میلاد حضرت معصومه(ع) ویژهنامهای را با عنوان «گوهری در صدف» برای بهرهمندی کاربران اینترنت ارائه دادهاست. به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، پایگاه اینترنتی تبیان به مناسبت میلادحضرت معصومه(ع) ویژهنامهای را با عناوین متنوع به کاربران اینترنت عرضه کردهاست.
«نگاهی به زندگی حضرت معصومه(ع)»، «اقامتگاه فاطمه معصومه(ع) در قم»، «حضرت معصومه(ع)؛ زینب ثانی»، «کرامات حضرت معصومه از زبان خادمان حرم»، «زمزمه احساس»، « در مدح حضرت معصومه » و «مصاحبه تبیان با یکی از خادمان حرم حضرت معصومه» که به صورت فیلم ارائه شده، از عناوین این ویژهنامه است. همچنین «مدیحهسرایی» هشت فایل مولودی مجالس برگزار شده در سالروز تولد امام حسن(ع) را از مداحان مختلف منتشر کردهاست. بخش تصاویر ویژه، محافظ صفحه نمایش رایانه هم از بخشهای همیشگی و جالب این ویژهنامه است. پایگاه اطلاعرسانی تبیان وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است که در مناسبتهای مختلف مذهبی ویژهنامههای را بر روی پایگاه اینترنتی خود منتشر میکند
|
نظرات شما: نظر
نظرات شما: نظر
جهتگیری و استانداردهای تولید محتوای دینی و قرآنی در فضای مجازی/7 | ||||
گروه وبلاگ: نبود معیارهای استاندارد مشخص در متون قرآنی و استفاده نکردن از فناوریهای نوین ارتباطی در قالبهای بهروز جهانی سبب کاهش تولید محتوای الکترونیکی قرآنی استاندارد در کشورهای اسلامی همچون ایران شدهاست. امروزه حجم اطلاعات یکی از معیارهای اساسی توسعه یافتگی کشورها تلقی میشود و تولید محتوا زمینهای برای دسترسیهای مختلف از سراسر جهان است. در حالی که یکی از مشکلات اساسی در کشور ما نبود محتوای مناسب و کافی است که باید با روشهای علمی و استانداردهای جهانی، برنامهی ملی برای توسعهی محتوا تدارک دیدهشود، زیرا حتی اگر امکان استفاده از شبکههای بسیار پر سرعت در کشور فراهم آید، شبکهها به دلیل نبود محتوا بلا استفاده میمانند. اگر محتوایی استاندارد نباشد امکان به روزرسانی در آن مقدور نیست و توان استفاده از فنآوریهای جدید را در حوزهی چندرسانهای ندارد حتی با تغییر نسخههای مختلف نرمافزاری دیگر قابل استفاده نخواهدبود. استانداردهای تولید محتوا هر روز در دنیا با تغییر و توسعه همراه است و زمانی که مباحث در چارچوب این شاخصها باشد به روزرسانی آنها خود بهخود انجام میپذیرد.
تعیین استانداردهای تولید محتوا باید در چهارچوب خاص و توسط کارشناسان فناوری اطلاعات فراهم شود. بنابراین در تعیین استانداردهای تولید محتوای دینی نیز نظر کارشناسان دینی، به ویژه مراجع مذهبی که نقش تعیینکنندهای در این جریان دارند، دخیل است. مراجع دینی و نهادهای سنتی ترویج دین امروزه با استفاده از قابلیتهای فضای مجازی به این عرصه نقل مکان کرده و ابلاغ و گسترش دین اسلام را در این فضا انجام میدهند. استانداردهای تولید محتوای دینی از جنبه فرمت محتوا و متن به معنای(tex) قابل بررسی است. در حوزه تولید متون دینی و قرآنی همانطور که گفته شد حضور پررنگ مراجه دینی به عنوان پیشروان مؤثر خواهدبود. علاوه بر آن محتوای الکترونیکی دینی استاندارد باید قابلیت دریافت پیامهای الهی و تبدیل، ترجمه و بیان آنها را به زبان قابل فهم مردم داشتهباشد. ادامهدهندگان رسانه دینی نیز باید محتوای رسانهای خود را از وحی بگیرند، ضمن این که این افراد به رسانه، به عنوان یک بنگاه تجاری نگاه نکرده و هزینههای خود را از طریق مشترکان یا آگهی دهندگان تامین نمیکنند. محتوای دینی استاندارد، در رسانهی دینی بر مبنای اقتصاد بازار آزاد یا رسانهی تجاری عمل نمیکند. در فرهنگ دینی همان طور که کار تجاری در مسجد معنا ندارد، رسانه را هم نمیتوان به حوزهی رقابتهای تجاری وارد کرد.
بنابراین وظیفهی محتوای تولید شده در رسانهی دینی، دیندار کردن افراد بیدین نیست؛ بلکه وظیفهی اصلیاش تامین برنامههای آموزشی ، تفریحی، اطلاعرسانی و بسیج اجتماعی برای مؤمنان است. چناچه محتوای الکترونیکی دینی از ویژگیهایی که در متن بالا گفتهشد، استفاده کند، میتواند قابلیت تبدیل شدن به محتوای الکترونیکی دینی استاندارد را داشتهباشد. در بخش فرمت محتوای الکترونیکی دینی نیز همانطور که در ابتدای این مقاله گفتهشد، استفاده از شاخصهای فنی و بهروز تکنولوژیهای نوین ارتباطی ثمربخش است. امروزه بیشتر سایتهای دینی پر مخاطب در جهان از فرمت نرمافزارهای چندرسانهای و طراحی و گرافیک زیبا و جذاب برای جذب کاربران مختلف در فرهنگهای متعدد بهره میجویند. به روز شدن سایتهای دینی به فناوریهای جدیدی همچون «پادکست» در افزایش و سهولت دسترسی کاربران به محتواهای دینی تأثیر بهسزایی خواهدداشت. |
نظرات شما: نظر
همایش «بررسی روند تولید محتوای اسلامی در فضای سایبر» برگزار شد |
گروه وبلاگ: همایش «بررسی روند تولید محتوای اسلامی در فضای سایبر» از سلسله همایشهای نمایشگاه بینالمللی الکامپ، برگزار شد. به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، سلسله همایشهای برگزار شده در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی الکترونیک ـ کامپیوترـ تجارت الکترونیک (الکامپ) با مشارکت جهاد دانشگاهی، سازمان توسعه نورآوریهای دانشجویان کشور (ایسیدو) توسط شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی برپا شد. این همایشها همزمان با برپایی نمایشگاه در یازده همایش و نشست تخصصی جهت استفاده متخصصین کارشناسان، اساتید و تمامی بازدیدکنندگان علاقمند در نظر گرفته شده بود. بررسی پیشرفت تجارت الکترونیک در کشور، بررسی مشکلات پیش روی سرمایهگذاری در حوزه IT در کشور، نظام جامع فناوری اطلاعات در کشور، بررسی روشهای مختلف قفلگذاری نرمافزار و بررسی روند تولید محتوای اسلامی در فضای سایبر از جمله محورهای این همایشها بودهاست. مهندس فرخ مدیر عامل مؤسسه اطلاعرسانی تبیان کارشناس در این نشست برای ارائه مطلب و پاسخگوئی به شرکتکنندگان حضور داشت. وی در ابتدای برگزاری همایش از موضوع فرهنگ و دین به عنوان یکی از موارد توجه شده در حوزههای مختلف فعالیتهای فرهنگی یاد کرد و اولین سایتهای فارسی زبان را تأسیس شده با محور دین معرفی کرد. محتوای دینی به صورت کاربردی با توجه به سه حوزه محتوا، کاربر و شبکه دانست. فرخ در ادامه افزود: علیرغم زیرساختهای ضعیف موجود در کشور در زمینههای فناوری اطلاعات و IT مجموعههای مختلفی در کشور دست به دست هم دادند و در جهت عرضه محتوای دینی در عرصه بینالمللی همت گماشتند. وی سپس از مؤسسه تبیان به عنوان نمونهای که در این زمینه تلاشهای گستردهای کرده نام برده و گفت: مؤسسه اطلاعرسانی تبیان با تولید و عرضه حدود سیصد گیگابایت اطلاعات برای کاربران سعی در تحقق اهداف متعالی درباره زمینه فناوری اطلاعات در کشور داشته و با برنامهریزیهای منسجم با انجام پروژههای بلندمدت و ملی در زمینه هاستینگ، نرمافزار، ارائه محتوا و ... با نگاهی امیدوارانه به آینده این فعالیت را ادامه خواهد داد. مهندس فرخ در ادامه با توضیحاتی درباره سیاستهای مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری و سیاستهای دولت در این باره سعی در شفافسازی این فضا برای مخاطبین و شرکتکنندگان داشت و در پایان همایش حاضران به طرح سؤالاتی از ایشان جلسه شکل پرسش و پاسخ به خود گرفت. سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ از روز ششم آبان ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی کار خود را آغاز کرد و با حضور چهارصد و پنجاه و سه شرکت نرمافزاری که از این میان پنجاه و پنج شرکت خارجی نیز شرکت کردهاند برپا شد و چهارشنبه نهم آبان ماه به کار خود پایان داد. |
نظرات شما: نظر